Elifzumra123 Ben şuraya tam güzel bir kilo yazayım da herkes cesaretlensin. 27 haftalığım yaş 38 kilo olarak tam 10 kilo aldım. Maşallah bana..😁😁
mucizegebelik6 Elifzumra123 helal olsun kız burda 2 3 kilolardan bahsediyorlae one öyle yaa 15 20 kilo aliyo benim çevremde hiç 2 3 kilo alan yok Ya kafadan atıyorlar ya da hicbisi yemiyo bu gebeler 😂🤣
Edaliko Hellomommy hic geçmeyecek gibi ama geçiyor merak etme😀 bende çok zorlandım hastanede bile yattım artık kusmaktan ayakta duramaz olmuştum
Hellomommy Edaliko kaç haftalıktan sonra geçti sizin? Gerçekten ben de korkuyorum artık bebeğim beslenemeyecek diye… ne yiyeceğimi şaşırdım, suyu bile kusar oldum
Kumru_ Pinarlina Ben de 29haftamda 5kilo almıştım. Son üç dört haftada altı kilo aldım🙈Ama çok yiyorum bu aralar çok istahliyim o yüzden🙈50ile hamile kaldım 61oldum
Ecmmmmm Asudeprenses hayır ilk. Bende çok sık fast food ve cips kola malesef. Ama hala daha istifra devam ediyoe belki de o yuzdendir . Sağlık açısından hic bir sorun olmadığı için kilo olmayisima cok mutluyum 😂
Anneyimben52 34ferdadmrsy_ 38 haftalığım 2 kilo aldım perşmebe günü sabah 9 da inşallah sezryana gireceğim😁🤗
Mom3834 Elifzumra123 yoo çocugum 2 kilo 😂 aldıgım kilodan bile fazla. Muhtemelen kendim kilo verdim işte
TubaDuruFeridun 16 haftalığım 1 kilo almışım daha ☺️ Ama normalde zayıfta değilim 1.60 65 kiloyum şu an. 64 kiloda öğrenmiştim hamileliğimi ,erken gebelik testinde daha bir aylık bile değildi..
Pinarlina Kumru_ hadi ya valla ben de çok yemek istiyorum ama ekmegı falan kestim tatlı falan da yemıyorum inşallah son döneme kadar çok almam
defneveannesiii 34ferdadmrsy_ 18+6 65 kiloda hamile kaldım +7 kilo aldım ama görünüşte kilo yok 😂 popom büyümüş sadece hala pantolonlarım oluyor göbeğim çıkmadı