Hasretim16 Yazılan haftalara göre ben hızlı gidiyorum sanırım. 15+4 haftalığım 48 ile hamile kaldım 53 olmuşum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bişey yemiyor musunuz siz yaaaaaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kumru_ Elcintoytekin inanır mısın 29.haftaya kadar 5kilo almıştım. Son birkaç hafta içinde 6kilo birden aldım 🙈
Nilayy12 34ferdadmrsy_ 16 Şubat la ayın sonuna kadar gerçekleşir dedi 1 hafta geriden geliyormuş bebiş 🙊
Nuraaannnonusss Prensesnil 74 ile hamile kaldim bir ara 69 oldum mide bulantısı döneminde şuan 77 yim yani toplamda 3 aldım 😂
ipekercan 18+4 um hic kilo almadim tam tersi zayifladim 74 iken suan tam 60 kiloyum ve hic son 4 aydir hep ayni kilodayim yememe ragmen
Edaliko Hellomommy hic geçmeyecek gibi ama geçiyor merak etme😀 bende çok zorlandım hastanede bile yattım artık kusmaktan ayakta duramaz olmuştum
Fundamomm Aylin_16 Allah kolaylık versin ya bende 11 haftaligim mide bulantim vardı ama kusmaya 1haftadir başladım günde 1 veya 2 kere ama kötu Allah’ım
Mom3834 Elifzumra123 yoo çocugum 2 kilo 😂 aldıgım kilodan bile fazla. Muhtemelen kendim kilo verdim işte