Mizgin72 Kızlar 1 cm açıklık var ama sızıntı şeklinde suyum geldiği için yatış verildi sabah suni verecekler böyle olup normal doğum yapan var mı ???
Beyzaguven1 Mizgin72 iyice yürüyüş yap squat yap suan sakin sakin oturma yaparsın 😂 Allah yardımcın olsun canım
metehaninannesiii Mizgin72 plates topu varsa iste onun üstende zıpla 8 isareti yap topun üstünde bir yere tutunarak oturup kalkmaya çalış yuruyus yap
Zeyyyn Mizgin72 2 cmle gittim suyum gelmedi planlı suni sancıyla doğum yaptım doğurursunuz ama hareket filan yapın ki açılmanız artsın hayırlısı ile kolay doğumlarınız olsun inşallah
Bebeksum Mizgin72 benimde bugün gittiğimde 1.5cm açıklık vardı sabah fitil ile doğumu başlatıcak doktorum
Zeyyyn Asafimmm doğum yaptım ben canım benim zorunlu oldu kordon vardı boynunda kalp atışları düzensizdi bebeğin ondan daha vardır doğumunuza açıklık olunca hemen almıyorlar diğer belirtileeri bekliyor doktorlar
Beyzaguven1 Mizgin72 kendini çok yormayacak şekilde yapabilirsin o zaman 😊 açılman olmazsa suni sancıyla boşu boşuna canını yakmış oluyorlar birüsürü