Elifkckgln Merhaba anneler aranızda 4 kilo ile normal doğum yapan varmı acaba 40+3 üz bugün kontrolde 3900 ölçtü kilosunu doktor hanım 2 cm açıklık vardı ama nstde sancı çıkmadı doğum çok yakın gibi dedi çarşambaya kadar gelmezse suni verelim ilerlemezse sezeryan yaparız dedi doğmayacak bir kilo değil dedi bende korkuyorum açıkçası aranızda bu kilolarda normal doğum yapanlar varmı ilk gebeliğim bu arada
MrsMavis Elifkckgln yukarıda kalsın diye yazmak istedim mutlaka deneyimli annelerimiz yardımcı olurlar canım
Asudeprenses Elifkckgln benim 3900 kg dı ilk doğumum ve normaldi, hiç korkma yaparsın sende ,kendine inan sadece. Zaten artık bu kiloda kalır bebis artık almaz kilo,çünkü tamamladı gelişimini
Elifkckgln Asudeprenses kendi sancınızlamı gittiniz acaba suni sancımı aldınız ve dikişiniz oldumu çok açıkçası korkuyorum riskli bir durummu
Asudeprenses Elifkckgln suyum gelmişti, birkaç saat sonra da sancim başlamıştı, evet dikiş oldu tabi ,ama korkma hepsi geçiyor sonra iyiki normal doğurdum diyorsun 😊şimdiki bebisim de 4 kilo olsa yine normal olsun istiyorum
Elifkckgln fatma1941 maşAllah çok zor olmuşmuydu doğumunuz ben ilk gebeliğim hiç birşey bilmemek korkutuyor açıkçası
fatma1941 Elifkckgln Cok şükür güzel bir doğum olmuştu 4saatte doğurmuştum herkesin bünyesi farklı ama doktor ve ebe faktörü çok önemli bence normal doğumda o yönden çok şanslıydım ben
Elifkckgln Angelim iri diyemi sezeryan oldunuz banada doktorum ilk sezeryan yapalım dedi sonra açıklığa bakınca gidişata göre karar verelim dedi
Angelim Elifkckgln evet canım iri Bebek diye oldum hep buda maalesef iri Bebek şeker de var bnde Aralık’ta doğum
Tugbatugba-8181- Elifkckgln canm benim kizimada hamilelik boyunca hep iri bebek dediler doğumdan önce 4 kilo hatta üzeri olcuyoruz bebeği büyük falan dediler. Çocuk bı doğdu 3 kilo şiside indikten sonra iyice zayıfladı inanma yani
Beyzaguven1 Elifkckgln biz 35.haftada 3100 kg çıkmıştı , sizin 35. Haftada kaç kiloydu zira biz de iri bebek mi bilmek istedim
greybrde Elifkckgln 4350 kilo normal doğurdu eltim 40+5 idi haftası zaten 40. Haftayı tamamlayan çoğu bebek 4 kilo ve üzeri oluyor haftasını fazlasıyla tamamlamış oluyor anne karnında yaşadığı bir gün dünyada yaşadığı 100 güne bedelmiş 😃
greybrde Elifkckgln tam kafa çıkarken kendini geri çekmiş öylede olunca 15-20 tane dikişi varsı 10 içinde iyileşti