Dmtdmtdmt Kızlar selam sezeryan olalı 5 gün oldu bugün dikişlerim yanıyor tecrübeli anneler yazabilir mi neden acaba enfeksiyon falan olabilir mi kontrole gideceğim yarın ama endişeleniyorum
Alperenin_Annesi Dmtdmtdmt gerildikce yanar ki.. yürüdükçe falan.. çok yeni yine de.. enfeksiyon çok ağrı yapar . Görünürde birşey var mı akıntı yoğun kizariklik vs
bykarakan Dmtdmtdmt henüz yeni olduğundan kızım 2 aylık hala bazen hafif bir yanma hissediyorum köşelerde eğer kızarıklık akıntı vs yoksa korkma ilaçları da ihmal etmemelisin
Gonul_enes Dmtdmtdmt yanar tatlim normal, ben 1 ay cektim acisini hatta yuvarladim 1 ay diye 40 ima yakin gitti ic acilarim sizilarim…
Dmtdmtdmt bykarakan valla ben de bebek huysuz olduğundan ilk günden itibaren hep ayaktaydım dikişlerim mi açıldı diye endişe ediyorum
Dmtdmtdmt Deletedmom9823 valla ilk günler bayağı iyiydi sıkıntı yoktu bugün zorladım sanırım yeni başladı ondan endişeliyim
bykarakan Dmtdmtdmt sezeryands pek yatmak olmuyor zaten bende uzanıp kalkarken vs ağrıyor diye yatamadım daha çabuk toparlarsın sende
Dmtdmtdmt bykarakan ayyy içim rahatladı valla çöl teşekkür ederim inşallah çünkü artık tüm işler bana bakıyor bebek bana bakıyor bir an önce toparlamam gerekiyor
bykarakan Dmtdmtdmt yok yok toparlarsın inşallah yanımda annem vardı ama benim ağrım var diye geziyordum 4.günümde kalktım bağ evine gittik 50 km yola 😅😅 alaturka wc ve yer yatağı kullandım hemde acıdı ama öldürmedi 😅😅😜
Seldamm Dmtdmtdmt cok yeni oldugu icin canim.benim de 15 guj oldu ilk bi hafta hep yandi doktora sordum ilthap yoksa normal dedi bama hamzimc krem verdi ondan suruyorum cok iyi geldi krem falan verdiyse onlari duzenli kullan geciyor
Deletedmom9823 Dmtdmtdmt kız iyileştin korkma ben sezeryan olalı 1.5 ay oldu demek istedim korkma yani😀
bykarakan Dmtdmtdmt kocamın aşkından diyeyim burda değildi ve burda birde evimiz olmadığımız için kısa süreli de olsa anne baba saati olsun istedik kaynanamda geldi 😬🤪
Dmtdmtdmt bykarakan hahahahaha işte benim o zaman kesin dikişlerim açılırdı 🤣🤣 kaynana terörür her yerde valla
Lina111 Dmtdmtdmt arkadaşlar bugün doktora gittim açılma yok 39+3 üm . Kız bebek bekliyorum. Sezeryan yapalım istersen dedi . Ve ben çok korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin