Biryabanci1 Arkadaşlar 2 test yaptım silik çizgi oluştu. Kan verdım ve sonuç “36”.. Böyle küçük değerlerle hamile kalan arkadaşlar varmı ?
baharelifbbasdag Biryabanci1 5 ve üzeri değerler pozitifl demek yani hamilesiniz 2 gün sonra tekrar kan verin %60-70 arası bir yükseliş gösteriyorsa sağlıklı bir gebeliktir😊
Ccgdm Biryabanci1 burada çok insandan duyuyorum bu şekilde.hamile.kalan iki gün sonra birdaha ver yukselis olursa guzel
Minnakkurabiyeveannesi27 Biryabanci1 tamam kuzum iki gün sonra tekrar yaptır inşallah yükselişte olacaktir büyük ihtimalle geç döllenme 5+5 de felan keseyi net bir şekilde görürsün sağlıcakla kucağına al
GamzeGuzeller Biryabanci1 bende adetime 1 güne kala yaptırdım 531 çıktı 3 haftalık sanırımm doktorum tekrardan kan istemedi perşembe tekrar gel keseye bakalım diyor
Makskala Biryabanci1 40 la öğrendim hamile olduğumu iki gün sonra tekrar verdim 80 oldu sonra yükselerek devam etti. Çok şükür🙏
Rina Biryabanci1 Benim 11.8 çıkmıştı, üç gün sonra 63.9 a yükseldi. 2 gün sonra tekrar baktıracağım. 48-72 saatte iki katına çıkıyorsa sağlıklı devam ediyor demekmiş.
Makskala Biryabanci1 doktorum 20 gün sonra çağırdı baktı o zaman 5 haftalık filan demişti sizinde 3 haftalık filandır herhalde
DeryaPekerr Biryabanci1 Benimde ilk yaptığımda birisi silik çıkmıştı canım 2 gün geçmişti kanda da beta 38 çıkmıştı yeni gebelik demişti doktorum muhtemelen seninde öyle olabilir 5 gün sonra kan verdim net çıktı değerler hergün yükseliyor kan vermende fayda var 🥰