Deniz59 Cerenbskn aynı haftadayız gelmiyor sabahtan beri bel ağrım var hafif adet ağrısı acaba sancımı 😁
Tugce-ylds Cerenbskn nst de sancım çıkıyor çatı muayenesi de oldum ama kafası hala çok yukarda 2 haftan var daha dedi 😄😄
elaveipek Cerenbskn yoruldukça olan ağrılarım var çarşamba günü en son nstde bişey çıkmadı kızım39+3 te doğdu benim acelem yok çünkü bebişim küçük ne kadar içrrde dursa kilo alsa benim için o kadar iyi
Cerenbskn Tugce-ylds ay sorma dün gece tansiyonum yükseldi gittim nstde 100% sancı gösteriyor ay dedim doğurucam herhalde ama yok gitti sonra😂
Cerenbskn Tugce-ylds evet kuzum normal istiyorum en başından beri çatı normalmiş yaparsın dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun
Deniz59 Tugce-ylds ay bilmiyorum 😂 sabahtan beri ağırıyo öyle çok şiddetli değil ama yarın kontrolüm var bakalım
Ezelaleyna @Cerenbskn bende yarın 38 olucam Nisan geleli 5 gün oldu bugün az agdet ağrım var bide hafif belim agriyo yalanci sanci herhalde bian önce sidetlensede dogursam ya 😂😂
Halimea Cerenbskn bizimkide gelmiyo yarin 40 haftalik olucak doktorum gel doguralim dedi ama suni saciyla 😥 bugun duygusalik ustumde.
Ftmkrky Halimea normal sancını bekle bebekte suyında bir anormallik yoksa 40+ 3 doktor normal süreci bekleyelim dedi
Tugce-ylds Cerenbskn bende öyle kuzum normal istiyorum bakalım inşAllah Allah nasip ederse kaç kg oldu kuzum bebişin 😍