-Ozge- dilsinati 35 haftalık olduk perine masajı ve pilatese başladık normal doğum bekliyoruz nasipse sol tarafa yatmaktan sol kalçam çürüdü birde bu günlerde karnım çok geriliyor başka sıkıntımız yok şükür sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
birkizbirerkekannesi dilsinati 36+3deyim çok fazla tuvalet ve gaz sıkıntım başladı 😏 birde bugün çok gerdiriyor çok canım acıyor 🥲 aralıklarla ağrı oldu bugün bir kaç kez. Uykularım çok bölünüyor uyuyamıyorum bir süre, dönemiyorum kalkamıyorum 😂 yaşım 35′e dayanınca cok zor geçti bu hamilelik 😅 Cuma günü son kontrolüm var, 38.haftada doğum inşallah 🤗
Melekd birkizbirerkekannesi canım bende 36+4 haftalığım. Daha kontrole gitmedm bebeğin pozisyonunu merak ediyorum. Göbeğimin üst5 parmak üstü diyim orası genelde sert taş gibi oluyor. Ben başı olduğunu tahmin ediyorum. Sende öyle bi durum varmı başının nerde olduğunu tahmin ediyor musun.
EzgiiS Bianneadayiii normal doğum çok istiyorum ama hayırlısı diyorum benim bebeğim 20li haftalardan bu yana hiç dönmedi belki dönerler
Tugceliko19-19 Ylzz00 o iğne batması neden oluyo yaaa ben de 35 haftalığım birden batıyo ve geçiyo 3 4 kere
Ylzz00 Tugceliko19-19 cok kötü oluyor allahtan cabuk geçiyor 🥴 bebek kanalda da değil anlamadım sancım da cıkmıyor
esleminannesi_ dilsinati beklediğim sohbet arkadaşım perişanlık diz boyu ay çok zorlanıyorum artık hareketleri çok can yakıyor 😭
Yenianneadayii dilsinati bebeğim baş aşağı baya inmiş aşağı o yüzden mide yanmalarım biraz azaldı çok şükür ama çok tuvalete çıkıyorum😂 gece kalça ağrısından ölüyorum sağa yatsam sağım sola yatsam solum çürüyor ağrıdan 😭doktorum rahmi açar biraz daha inerse yat dedi yatıyorum mümkün olduğunca
Melekd Yenianneadayii canım kaç hadtalıkken başı indi biliyor musun. Ben 36+4 haftalığım daha kontrole gitmedim. Göbeğimin üst kısmı genelde taş gibi ben başı olduğunu tahmin ediyorum. Sen öyle hissediyor muydun. Bu haftalarda mı inmesi lazım başının acaba
Nesibefirdevs Minisi ben yaptırmıştım kuaförde çok da güveniyordum oraya mantar oldum berbattı ya hiç gerek yok agdaya çok macerali
Minisi Biz 36+0 olduk, yürümek, uyumak,nefes almak çok zor birde bazen gündüzleri halsiz düşüyorum uzanma uyuma ihtiyacı duyuyorum 1saat kadar. Sürekli de tuvalet 🤦🏼♀️ doktor başı aşağıda, güzel yerleşmiş dedi Bu ne demek kanala mı yerleşmiş acaba?
kubraakbas dilsinati sancı yok sırt ağrım var sadece genital lazerli 😬 Mesane baskısı fenaaaaaa 🥲🥲 Gece her saat bası wcdeyim
kubraakbas Sahin1 ben de çok yorgun hissediyorum kendimi ya hiçbir şey yapasım Yok yatınca da çok zorlanıyorum gerçekten sırt agrim falan çok artıyor