Lokumunannesii Dalan roxy sabun tozu alıyorum bebekler için sanırım 15 16 TL. Bence ondan alın
Bebek deterjanı 💙
mucizegebelik6 baktım canım ama indirim şuan yok sanırım şoktan bi koşu yumuşatıcı alıp geldim normal deterjan ile yıkayıp bebek yumuşatıcısı kullanacağım zaten sonrasında ütü olacak üzerinde deterjan kalıntısı filan kalmaz insallah
merakliblog durununki ni biliyorum da dediğiniz markayı bilmiyorum hangi markette satılıyor
Ezgihakan durunun ki epeyce pahalı canım dalan hangi markette bulunur şoktan bende şimdi bitane yumuşatıcı kaptım geldim uygunmuş😊
-Arya- hangi markette satılıyor
Lokumunannesii Ben dalan roxy ile yıkadım bir tur daha durulama yaptırdım.
Aleynakeles61 hangi markanın acaba yumuşatıcı
Seross10 az evvel aldık ondan bebek yumuşatıcı şokta 14₺
Seross10 hangi markette satılıyor ben sadece durununki ni biliyorum
Seross10 bebe land
merakliblog
Ezgihakan
Aleynakeles61
-Arya-
Seross10
Kızlar hepiniz dalan yazmışsınız Dalin’den mi bahsediyorsunuz yoksa klavyenin azizliğine mi uğruyorsunuz yoksa böyle bir marka mi var 😊😅😂
baharelifbbasdag yok marka dalan😂
Lokumunannesii bence en önemli şeylerden biri bebeğin giydiği kıyafetlerin nasıl ve neyle yıkandığı, o kadar çok kimyasal içeren ürünlerle yıkayıp bebeğin cildine temas ettirmek ne kadar sağlıklı bilemedim. Sabuna 13-14 tl vereceğinize Trendyolda Siveno aylardır 18 tl’di keşke onu alsaydınız zaten uzun süre gidiyor içeriğide temiz hem benim markette aldığım deterjanlar daha pahalı bundan
Aleynakeles61 Ha tamam bende bir iki hafta önce bebek için alışveriş yaptım hiç öyle birseye rastlamadım dedim ay noluyo noluyo😂😂
baharelifbbasdag Dalan canım 😂
-Arya- Vallaha ilk kez duydum kızlar 😂
Aleynakeles61 ya siz Trabzonda misiniz acaba 🙄🙄
Aleynakeles61 yaa ne güzel bende Trabzon 😊
baharelifbbasdag nerde oturuyorsunuz