gmzeatsvr adm bencede erkek çevremdeki herkes erkek bebek bekliyor düne kadar bizde erkek bekliyorduk ama 25+5 te dün doktor kız dedi😅 şaşkınım inanamıyorum hala 😅
Vildan-E gmzeatsvr aa nasıl oluyor biz ultrasonda erkek olduğunu bizzat gördük acaba nasıl karıştırıyorlar ve bebek büyük baya herşey belli oluyor 😊
gmzeatsvr Vildan-E ah keşke bilsem 😅 ben şaşırdım 12. haftadan beri hep erkek dendi diye olabiliyor öyle dedi doktor hatta bacak arasını banada gösterdi bak çıkıntı yok dedi 😅 ama ben hala inanamıyorum 😂
BabyLoveeee duygu_ozgenc 13.haftadan itibaren farklı doktorlara gittim hepsi çıkıntı var erkek dedi🤣21.haftada ayrıntılı ultrasonda kız çıktı😄
gmzeatsvr BabyLoveeee ay ciddimisiniz bende aynı şeyi yaşadım sonradan kız olduğu kesinleştimi bana da dün öyle dediler diğer kontrolü bekliyorum şimdi şaka gibi geliyor 😅
Kubra-nisan Aydn1 ben erkek istiyorum benim ki de kız çıktı kızım var bi oğul istiyorum bakalım hayırlısı olsun daha 5 haftalığım 🥰
Puddingin adm 2021 kız senesiydi gibi 2022 erkek senesi olacak gorumcemin erkek bende hamileyim şuan cok yeni ama cin takvimine göre erkek, 1 oğlum var kızım olsun isterdim ama cok da onemli degil.🖤
BabyLoveeee gmzeatsvr ayrıntılıya inanmayıp farklı bir doktora daha gittim yaklaşık 3-4 kere baktı emin olmak için ve kız dedi🤣
gmzeatsvr BabyLoveeee Ayy hadi hayırlısı olsun 😅 benimde iki hafta sonra kontrolüm var orda netleşir inşallah 🥰