Esraninbebeleri prensesafra1_ Sedef3437 Gonul_enes 😅inşallah 🌺 inşallah rabbim bizede kız nasip etmiştir 2 erkekten sonra
Zeynepty Leylaa__gulser21 benimde ilk gebeliğim 14. Haftada belli oldu doktorum 12.haftada tahmin etmişti doğru cikti
Meltem_harun42 B1983 bugün detaylı ultrasona gireceğim bi kiz gibi dediler bi erkek gibi bugün netleşir inşallah
Almila44 Mervecenan yok doktorun benzettiyse doğrudur milyonlarca hastaya bakıyorlar biliyorlar yani bana da kıza benzettim dedi net değil 2 Li tara sonucunu almaya geldiğinizde bakalım dedi ve kızım olacak
Sema77 Leylaa__gulser21 belli etmiyor kişiye göre değişiyor. Benim 13 haftalıkken belli oldu ilk gebeliğim zaten 12 -16 hafta arası cinsiyet belli ediyor
Sema77 Çevremde çok hamile yok olanlarda saklıyor bu saklamakta moda oldu 😂 benimde erkek 20+4 olduk bakalım 🥰
3cocukannesii 2 oğlum var şuan 3. Bebeğime 10+5 günlük hamileyim 😍 gönlümüzden kız geçiyor ama erkek senesi galiba etrafımda ki herkesin oğlu olacak 🤷♀️
duygu_ozgenc BabyLoveeee kacinci hafta da erkek dediler bana da erkek dediler ama 16 hafta da degisir mi ki acaba
BabyLoveeee duygu_ozgenc 13.haftadan itibaren farklı doktorlara gittim hepsi çıkıntı var erkek dedi🤣21.haftada ayrıntılı ultrasonda kız çıktı😄