Askeryareni Merhaba arkadaşlar 12+3 haftalıgım Perşembe günü ikili tarama var ozaman cinsiyeti söylermi doktor belli olurmu cinsiyeti çok merak ediyorum ikili taramada ögrenen varmı?
Fulyaaa1 Askeryareni bana tahmin de bulundu erkek diye ama 17 de kız olduğunu ögrendim çok sağlıklı olmuyor o haftalarda cinsiyet. 🌸
Seymaben Askeryareni benim doktorum 16 dan önce tahmin bile yapmam demişti yanılma oranı çok fazla oluyormuş çünkü bence 16 yı bekleyin🥰
Serap_kartal5 Askeryareni ikili taramada belli olmaz eder bebek uygun pozisyon da ise ona göre cinsiyetini söyler
ozge07070 Askeryareni banada tahminde bulundu 12+6 da %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur 4 gün önce gittim 17+0 olduk kıza dönmüş 100 de 100 kız dedi
Silacinarr00 Askeryareni hayır 13 haftalıkken gittiğimde kız a benziyor dedi 16 haftaya girdim kesin erkek dedi 😊
Askeryareni Seymaben bulundumuz yer sıkıntı oldugu için bide pahalı biraz anca Türkiye geldimde giderim net ögrenmek için 😕
YeniAnne000 Askeryareni Bana 12de ikili tarama testi için gittiğimde erkek dedi 1 hafta sonra test sonucunu götürdüm yine sordum erkek dedi değişir mi bilmiyorum 😁
blueberyy00 Askeryareni bende hep böyle 12 ye bı gelelim hemen cinsiyetini öğrenirim kafasındaydim ikili taramada bakmadı bile cinsiyete Cok erken dedi 14 de sadece tahminde bulundu 16 bitti elimizde sadece tahmin var 😂😂 18. Haftada kontrol o zamana kadar bekliycez malesef inşallah sen hemen öğrenirsin
blueberyy00 Askeryareni Evet 14. Haftada kıza benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi merakla zamanın geçmesini bekliyoruz 🤷🏻♀️