20 haftalık hamileyim baştan beri ata sağlıkta pınar erkana gidiyorum cok memnunum güler yüzlü ve iğneden ipliğe herşeyi anlatıyor muayene ücreti 115 tl
İzmir’de Hastane ve Doktor Önerisi
Cinarinannesiiiii inşallah gelir siz yinede söyleyin nöbet gününe göre ayarlayabilirse ayarlasın ben 40+2 ydim acilde nöbetçiydi kontrole gitmiştim pazar günü 41 olucan suni sancıyla başlayalım ben yaptırayım doğumu istermisin dedi bende tabikide çok iyi olur demiştim eve gittim o günğn gecesine doğumum başladı doktorda hala nöbetçiymiş hastanede öylelikle o yaptırdı doğumumu inşallah sizede o denk gelir 🙏🏻
Dbe24 ay inşallah söyleyeyim ben bı dahaki kontrolde😊
Cinarinannesiiiii Aynen söyleyin hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🙏🏻
MissMuso Ben 9 eylül üniversitesi hastanesine gidiyorum 16 haftalıkken başlamştm oraya gtmeye 29 haftalık hamileyim çok şükür güzel ilgililer herşeye baklp araştrlyor o yüzden memnunum özele 2 kere gttm eşimde greblsn diye
Dbe24 amin inşallah 🤲
poyrazinannesi3547 hangi doktors gidiyorsunuz acaba
BabyLoveeee belli bi doktor olmuyo orda hangisi denk gelirse o baktı 3 farklı doktor gördüm şimdiye kadar 9 eylülde
Gözde Hastanesi’nin doğum ücretini bilen var mı acaba doktorum oraya gidebilirmiş hastanenin iyi olmadığını okudum yorumlarından ama fiyatta öğrenmek istiyorum
Momysefe doğum ücretini bilmiyorum ama muayene ucreti 150 TL bende gozdeyi hic begenmiyorum ya benimde doktorum orda ama dogumumu orda düşünmüyorum yapmayı
Arasinkardesioluyor bende Çınarlı’ya devam edicem sanırım