FidanKizilcik Nurcanatila6 maşallah az kalmış benimde beta değerim yükselmiyor yani yükseliyor ama iki katı kadar olmuyor o yüzden ilgimi çekti yazdıklarınız. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Bebebebem İlk hamileliğimi öğrendiğimde test yaptım ertesi günde arkadaşlar gelecekti yemeğe onlara tabaklarına yemeklerini koyarken elimese hazırladığım kuyuyu verdim şok olmuştu baya şaşırmıştı sarılmıştık ağlamıştık sonra sonra düşük yaptım aradan 1 ay geçti bende yine bir takım belirtiler vardı test yaptım hemen sonradan görüntülü Aradım göstermek için bana maşallah dedi meğer yanında müşterisi varmış 😂 şimdi yine hamileyim testi beraber yaptık şaşırdı şaşkındık ikimizde güldük şok olduk beklemiyorduk 😂
Nurcanatila6 FidanKizilcik dediğim gibi bende ki çok tuhaf bir şey oldu adet günüm 15 gün geçti test yaptım hemde 6 test negatif çıktı hepsi lekelenmem oldu dedim adet oluyorum kan verdim çıktı değişik bir şeyler oldu 🤷 ama çok şükür 😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Aysebln Leyla65_ ilk hamilelikte evde arkadaşlarımız vardı yaptığım testte benim göremediğim silik çizgiyi arkadaşım farketti ve hemen bir bahane bulup evden çıktık kan vermeye gittik pozitif olduğunu öğrenince de evde bir dış kaşıyıcı vardı o an onu buldum bir kağıda da babacim 8 ay sonra ben geliyorum yazdım eşimde gayet free bir şekilde çiğdem yemekle meşguldü o sırada😁 arka fonda da inceden Cengiz Kurtoğlu çalıyordu (o yüzden bizde yeri başkadır)🤣 Sana bir sürprizim var deyip verdim ilk bir kaç dakika idrak edemedi tabi ama sonra sarılıp sabaha kadar ağladı 😁 ikincide ise zaten planliydi kızımda sağolsun benden önce testi alıp babasına koştu kardeşim oluyor diye 😁
Aysegul354 Leyla65_ 11 kasima kadar saklayabilirsen tebrik ederim 😀😀 ben kendim öğrendim supriz yapicam diye aglaya aglaya isten gelince hemen söyledim 😀😀
Seldao Leyla65_ güzel bi sofra hazırladım eşim eve geldiğinde misafir gelicek dedim abimler gelicek zannetti masanın başında beklemeye başladı bardak unutmuşum dedim getirip biberon koydum telefonla uğraşıyodu görmedi videoya çekiyodum ona öyle baktığımı görünce noldu bi şey mi oldu falan dedi yoo bardak unutmuşum dedm bi gördü şok oldu biberon bu biberon koymuşsun hamile misin yemin et yemin et diyerek ağlayıp sarıldı🥲❤
Kderdenzmsl FidanKizilcik özür dilerim hatırlatmak istemezdim😟 Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah hep mutlu olursunuz
Momandchildren Leyla65_ ilkinde o benden once ogrenmistdi ,o bana suprsz yapti🤗Kan tahlilerimi o almaya gitti,ikincide kizim 1yasinda Hamile kaldm suprz oldu ikimis icinde ,paldur kuldur soyledi