Leyla65_ Biz de birkaç aydır deniyorduk olmuyordu.Nisan ayında ikimizin de doğum günü vardı 5 gün arayla.İçimden inşallah doğum günümde hamile olduğumu öğrenirim diye geçirip duruyordum.Adetim 2 gün geçmişti test yapmayacaktim çünkü hep yapiyordum ve çıkmayınca üzülüyordum.Bu ay doğum günüme kadar bekliyim diye kendimi şartladım.Sabah işe gitmek için kalktım,bir anda test yapasım tuttu.Hemen yaptım,saniyesinde çift çizgi ,ben şok oldum tabi baya ağladım sevinçten.Sakinleşip işe gittim ama heyecandan geberiyorum.Akşamı zor ettim ,iş çıkışı da hastanaye gidip kan verdim emin olmak icin.Doktor da hayirli olsun gebesiniz deyince yine ağladım,hastaneden ciktim.Eşim eve gelmişti ,ona dışarda işlerimin olduğunu söylemiştim.Eve gelirken bir hediye kutusu aldım,içine de bebek corapi alip koydum.Eve girince içine de 8 ay sonra geliyorum babacım.Doğum günün kutlu olsun yazdim.Eşime kutuyu verirken sana doğum günün için hediye aldim ama doğum gününe kadar bekleyemem şimdi vermek istiyorum dedim.Verirken aslında bu ikimize bir hediye dedim.Eşim de diyor ki ne aldın kız altın falan mı diyor 😄gözlerini kapatarak kutuyu açtı,çoraba elledi birşey anlamadi.gözünü açtı bakti hala anlam veremedi.Yaziyi okuyunca anladi ,gözleri doldu sarıldı ağlaştık 😍