bahtnurr1 canım kalçandan vurulan iğneden farkı yok ki İnan ben acıdığını bile hatırlamıyorum ki cidden açıyor olsa unutmazdım diye düşünüyorum 😀hiç korkulacak bir aşaması yok ya vallahi düşün beni sezaryen değil ama şu 8-9 ay gözümde büyüyor zor nefes almak uyumak iş yapmak inanki doğumda birşey yok hem tıp ilerledi herşey değişti artık herşey sistem acı duymanı engelliyorlar iğnedede tek olay öne doğru eğiliyorsun karnına doğru tek mevzu o yoksa acı falan olmuyor İnan ki ha anesteziyi elinden yapmışlar ha belinden bir farkı yok ya korkacağım en son şey o iğne olsun zaten 1 dakika bile sürmüyor diyorum ya 15 dakika o masada ya yattım ya yatmadım o kadar hızlı ilerliyor ki herşey gelsin sonra pamuk bebe memeye 😉 hiç korkma bak haklıymış diyeceksin bana düşün ben 1. Sınıftan beri okulda olduğum aşılarda bile hemen hayırdır ağzıma şeker verip ayaklarımı yukarı kaldırıp annemi ararlardı Merve fenalaştı gelin diye ne doğru düzgün dişçiye gittim ne hastaneye acayip canım tatlı ve ağrı eşinin düşüktür hemen atarım kendimi yerlere ama İnan ki zor bir olay değil sezaryen