deletedmom87894 Evlibayannnnn ben korktuğum için istiyorum planlı ☺️Biraz pahalı ama ne yapayım doğuramam normal ufak bi acıda bile çok takıyorum kafama
Minikincim Evlibayannnnn ben ilk dogumumda başından beri sezeryan odaklandım hic normal düşünmedim rahat biri olduğum için kendimi strese sokmak istemedim ne zaman doğacak ne zaman gelecek bişey oldu mu suyu bitti mi kordon dolandı mi vesaire planlı işi daha çok sevdiğim için belli tarihte stressiz bı şekilde spinal oldum çok rahhattim çok şükür inşallah bu dogumumda da spinal olacagim kısmetse inşallah ilk doğumum gibi temiz olur ağrısız sizisiz
Zehraspl Evlibayannnnn ben normal istiyodum ama kizim ters duruyodu kanala girmemis birde cok zor gecti gebeligim sanci girdikce kasilma oldukca bayiliyodum o yuzden sezeryan oldum simdi gene hamileyim 18 haftalik gene normal istiyorum doktorumla konusucam eger oda onay verirse bu sefer normal dogurmak istiyorum
Evlibayannnnn Edadadada sezeryenı çok sevmişsiniz memnun kalmışsınız demekki spinal miydi karından çıktığını hissettiniz mi
Arashsn Edadadada peki iki doğumda yaşamış biri olarak hangisi daha kolaydı sizin icin doğum bütün kadınların korkusu
durununannesiiiiii Benimde ilk doğumumdu 1 ay önce doğum yaptım. Başından beri korktugum için hep sezeryan düşünüyodum . Ama son ay tansiyon sıkıntısından mecburi sezeryan oldum . Çok şükür çok rahat geçti ilk bi kaç gün zorlaNdım ama sonrası her işimi kendm hallettim
Atubaaa durununannesiiiiii benimde tansiyon problemim var doktorum da sezeryan dedi 30 haftalık gebeliğim tansiyonla sezeryanın ne alakası var bi bilginiz var mı
Ozylmz Bebeğim tersti doğamadı mecburi sezeryana aldılar 16 ay önce şimdi hamileyim bu sefer normal doğum istiyorum doktorumda destekliyor eğer bir zorunluluk yoksa normal doğum yapmak en güzeli 😊
Edadadada Evlibayannnnn yok canım ilk ikisi normaldi 🤦 bunu sezeryan olcam korkudan tabi ne yasicam onuda bilmiyorum tam olarak kaşınıyorm galiba 😌
Evlibayannnnn deletedmom87894 ruh ikizim🤣 ben 1 yıldır evliyim daha o şeye bile alışamadan hamile kaldım nasıl tuttu Allahın hikmeti 🤣 zaten çatım dardır🤦🏼♀️
Sevgikaya1525 deletedmom87894 Bn blki de sizden daha çok acı hissederdim ya elime iğne batsa ağlardım sunni sancı ile normal doğum yaptm şükür
Gozde939e99e Edadadada cnm korktugun sey nedir iki defa normal yasamis biri olarak sezeryan olmak istiyorsn seni zorlayan korkutan nedir
deletedmom87894 Evlibayannnnn bende öyle 1. Ayımızda hamile kaldım😂zor oldu kabullenmem ama şimdii alıştım
2tospikannesii Evlibayannnnn valla en iyisi pat diye sanci çektiğini anlamadan doğurmak inallah öyle olur diğer türlü anlayıp bilince felaket bisey
Evlibayannnnn Minikincim harika darısı başımıza bide içinden çıktığını çekiştirme hissediliyormuş öyle bişi varmı varsa bana sakinleştirici yapsınlar yarı uyutma🤦🏼♀️
Edali87 Belinsu çatı muayenesi oldunuz mu bende sezeryan karar verip çatı yaptırmadım iyi mi yaptım bilmiom
Belinsu Edali87 hayır olmadım . İyi ki de olmamışım çünkü kendimi ve bebeğimi strese sokmaktansa direk sezeryan olmayı tercih ettim . Altan muayenenin düşüncesi bile beni kasıyor ve strese sokuyor aşırı dercede .
0611__ Evlibayannnnn Ben vajinusmusdum ztn son haftaya kdr hiç açılma sancı olmadı genel sezeryan oldm
Evlibayannnnn 0611__ sanırım bende ona hala alışamadım hamileliktede yapamadım🤦🏼♀️ durumun nasıl iyileştin mi
Tospiikkk 0611__ Bende vajinismus hastalığı ile savaştım çok şükür yendim ama yine de kasılmaların devam ediyordu ara ara çatı muayenesi olamadım bu yüzden doktorum zorunlu sezeryan verdi normal doğurmak isterdim fakat çatı muaynesi bile olamadım yarın sabah dokuzda sezeryan oluyorum çok korkuyorum şu an
Merveonay Evlibayannnnn ilk doğumum çatım dar diye sezaryen oldum ama normalde yapamazdım zaten korkarım şimdi ikincide sezaryen istiyorum 15 dakikalık bir operasyon spinal oldum sonra 1-2 gün ağır hareket etmek gerek sadece ama ben kolay atlattım bol bol yürü bol bol su iç zaten hastanede ağrı kesici yapıyorlar ağrımda olmadı
Evlibayannnnn Merveonay harika canım inşallah bizim içinde böyle geçer ilk yürüyüşten sondadanda korkuyorum yürümeye yakın ağrım olmasa bile var desemde iğne vursalar ağrı hissetmeden yürüyebilirmiyim ki 🤔
Minikincim Evlibayannnnn Cekistirmeyi hissetmiyorsun sadece sallandigini hissediyorsun zaten bebeği cikarticaklari zaman sakinleştirici yapıyorlar