Dilaraa1 Kızlar prilam kullanıyordum bulantı hapı gece yatmadan içiyordum. Dün akşam içmeyeyim belki geçmiştir dedim 18+3 um bu arada. Sabah kötü uyandım istahim da yok ben bunu sürekli kullanacak miyim ya 🥺
teletabi Dilaraa1 ilacı bırakınca bikaç gün olabiliyormuş bu şekildebende 18+6 yım kullanıyorum. Oğlumda 9 ay kullandım
alparslanannesii1661 Dilaraa1 30 a kadar kullandim prilam sevgimi kimse sorgulamasin icmedigim tek bi gun olmadi vitamini unutuyodum onu unutmuyodum😂 bulaniyorsa kullanacaksin evet
Duruu61 Dilaraa1 Ben 25+4üm hala daha kullanıyorum ara ara çok bulantım oluyor çantamdan eksik etmiyorum. Bünyeden bünyeye değişiyor işte 🙇🏼♀️
mutlufatos19 Dilaraa1 bende bi kere denedim olmadı gün içinde içtim valla sonra iyi oldu hala kullanıyom 16+4 deyim ama ALLAH a şükür şuan iyiyim ve gece sadece 1 tame içiyom
Dilaraa1 Duruu61 gerçekten heveslenmiştim geçmiştir diye 🙄 kullanacağız bakalım çünkü kahvaltı edemedim o derece istahsizim
Duruu61 Duruu61 benimde onsuz yapamadığım zamanlar çoğunlukla onu almayıp zorlarsam bu sefer istifra ediyorum sersem gibi oluyorum ilkinde de midem çok bulanıyordu ikincide aynısı oldu
reyhandalkocadag Dilaraa1 Kahvaltı yapmazsan o bulantılar hiç geçmiyor,uyanır uyanmaz yemek gerekiyor zorla da olsa ekmekle kaşar tavsiye ederim ,9 aydır zaten tek yediğim şey ekmek kaşar .Mideyi bastırıyor biraz
Dilaraa1 reyhandalkocadag sağ ol canım evet yemeyince daha kötü oluyor. İstahsizlik da cok fazla var zorladım kendimi
Dilaraa1 Naazli baştan beri kullanıyorum gece yatmadan bi tane içiyordum ertesi gün yemek yiyebilmek için. Ama ilk zamanlar içsem de bulantılarım oluyordu
teletabi Naazli her ilaç gibi etki etme süresi var ama içtikten sonra rahatlatmaya başlıyor gece yatmadan önce iki tane içiyorsunuz gün boyu rahat oluyor
ozge07070 Dilaraa1 aynısını bende denemiştim geçmiştir diye o günüm beraber oldu ne bişey yedim ne içtim kustum gece yatmadan 2 tane içiyorum bende şuan 17+4 üm hala kullanmaya devam ediyorum