YuvarlanamayanPandaa alparslanannesii1661 herife sordum doğudaki köyde bile yokmuş bakkal emziği napsakk 😂
alcang YuvarlanamayanPandaa ay bende bayılıyorum ona yaa cuk cuk 🤭 o kötü işte inşallah bu aldığını emer o zaman bacım
bensu2 YuvarlanamayanPandaa avent bibs damaklı hiçbirini tutmuyor 2 aylık bebeğim ama mesela dışardayız ve çığlık çığlığa meme istiyor o zaman aventi biraz ağzında tutuyorum mecbur tutuyor onu biraz idare ediyor
YuvarlanamayanPandaa alparslanannesii1661 elden başka bişi yok vıcdanszı eme eme kusuyor sütte boşa gidiyor ayy 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Yakın olasak gönderidim bizim buradaki bakkalda var eda bebe markası
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 o bizdede var kız silikon o ben şu kauçuklar var ondan diyorum ay 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Onu bilmiyorum canım 🙄ben doğduğun gün verdim hatta doktor inşallah senide böyle tutuyordum dedi bende tutuyor dedim 😂😂
Sarew YuvarlanamayanPandaa Bende zor tutturdum. Hepsini denedim en son chicco ya gelince aklıma sütümü sağıp batırmak geldi.Böyle 1 hafta denedim uykuya geçeceği zamanlarda süte batırıp verdim attıkça tekrarladım tuttu şükür.