YuvarlanamayanPandaa aselnannesi hemen direk yazacam kuzum bilmiyorum diliyle itiyor agzını kapatmıyor öğürüyor diye emziklerde inşallah bunu tutar 😂😂😂 yoksa ben emecem 😂
YuvarlanamayanPandaa aselnannesi öyle yapacam bidenesinş ben birinide oğlana veririm kızı aramıza alır emeriz oda bizi izler 😂😂
YuvarlanamayanPandaa alparslanannesii1661 bak türkün aklı sonradam çalışır misali dolaptan al canım orda sıfır tekliler var ben her halta önce oraya bakarken bunda parayı verince aklıma geldi 😂😂😂
alparslanannesii1661 YuvarlanamayanPandaa ya o aklima geldi ne yalan söyleyeyim daha sabah baktim cunku hep 2 li satiliyo😂😂
alparslanannesii1661 YuvarlanamayanPandaa beni biraaaaggg sen gittt benim bebede gider bakkal emzigi tutar gibi bende bu vizyonsuzluk varken haahahahahhahahah
YuvarlanamayanPandaa alparslanannesii1661 anam bakkal emziğide kalmadı vicdanszilar 60 tl ye satıyorlar eskinin bakkal emziğini bi marka yapmışlar bibs diye yeter ayda bir ona parayı nerden bulaaam 😖😖 köyde neytanıdık varmı bi koli getirtek
alcang YuvarlanamayanPandaa Chicco rin bi emziği var renksiz komple slikon benim çocuklarım hep ondan tuttu
YuvarlanamayanPandaa alcang aventin öyle emziği var oğluma ikili almıştim saklamıştım birini ama uok tutmadı 😖
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Yakın olasak gönderidim bizim buradaki bakkalda var eda bebe markası
alcang YuvarlanamayanPandaa aventin şu ayıcık a benzeyen emziği değil mi yok onu benim bebeklerinde tutmadı bu damaklı bi emzik linki bu https://ty.gl/smv4497qwm
YuvarlanamayanPandaa alcang bilmiyorum bacım benim vizyonsuz kız beğenmiyor son hakkı bu gelecek olan yoksa artık bittm emziğe para vermekten
alcang YuvarlanamayanPandaa aslında bi yönden de iyi ilerde emzik bıraktırma da zor bi süreç olumlu tarafından bakalım 🤭
YuvarlanamayanPandaa alcang emzik yerine benı kullanıyor kız 😂 benım oğlan çok tutkun değildi hemen bıraktı şükür ama birde ben bayılıyorum emzik emen bebeye ama yok
YuvarlanamayanPandaa alparslanannesii1661 herife sordum doğudaki köyde bile yokmuş bakkal emziği napsakk 😂
alcang YuvarlanamayanPandaa ay bende bayılıyorum ona yaa cuk cuk 🤭 o kötü işte inşallah bu aldığını emer o zaman bacım