Arkadaşlar bazen canım çok kötü noodle çekiyor 2 aydır dayanıyorum ama resmen ağzımın suları akıyor.Genelde dikkat ediyorum beslenmeme,ama noodle yemek istiyorum çok kötü.Hiç hamilelikte yedinizmi? Bi kereden bir şey olurmu?

Emilyamir Paketli hazır olanlardan değil de en iyisi evde sizin yapmanız ya da sushico gibi düzgün bir restorandan yiyebilirsiniz. Tansiyon vb probleminiz varsa soya sosunu az kullanmanızı öneririm.

Emilyamir ben 39 haftalık hamileyım suan bircok kez yedım paket oaket Allaha şükür hiç bir sıkıntı olmadı sağlığımız gayet iyi midye dahi yıyorum herşeye zararlı zararlı dıyorlar ama o abartmadıgın sürece.

Emilyamir Bende yedimm çok severim abartılmadığı sürece sıkıntı olucağını sanmıyorum 🙈

Emilyamir Sushi vs yemediğiniz sürece sorun olmaz. Afiyet olsun şimdiden🥰

Emilyamir 29 haftalık hamileyim 🥰 ben bı zararını görmedim ama bazen sosunu kendim hazırlıyorum içindeki yağını normalde de kullanmıyorum onun yerine zeytinyağı ilave ediyorum biraz

Emilyamir beb ilk 3 ay boyunca aynen senin yazdığın gibiydim canım çok istiyordu yiyordum bir sorun yaşamadım şuan 7 aylık oldum görsem bile kusacak durumdayım bişey olmaz bence bir seferden yiyebilirsin

Emilyamir yıne sen 2. Ayındaymıssn ben ilk haftalarda dahi yıyordum Allahıma şükürler olsun sıkıntımız yok ye yani