Miniktosbaa Bilenler bilir burda kaç kez post açmıştım bugün transferimin 12.günü kan verdim sonuç pozitif hamileyim şuan ağlamaktan bile zor yazıyorum hepinizden Allah razı olsun 😭😭😭😭😭😭
Mizgin2020 Miniktosbaa vaaayyy beee gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah darısı da bana 2 yıldır bekliyorum bende
baharelifbbasdag Miniktosbaa Maşallah Sübhanallah Allah hayırlı uğurlu eylesin. Gözünüz aydın . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . ❤️
mucizegebelik6 Miniktosbaa oh masalah canimbende 9 yıldan sonra hamilenkaldim hatta transferimin 10. Günü yaptırd hemen test :) Gözün Aydın 🤩
busranr06 Miniktosbaa masallah saglıkla kucagınıza almak nasip olsun çokkk seviniyorum böyle haberlere Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu🤲🏻🌸🌸💞💐
honeyland Miniktosbaa 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤦🏽♀️🧿 maşallah 41 kere Allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla kavuşun yavrunuza
Deletedmom15262 Miniktosbaa MAŞALLAH güzel kardeşim benim çok sevindim kendimin olmuş gibi sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH 🧿🧿🧿🤲🏻🌸💓
Azizinannesi2 Miniktosbaa Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah ❤️🌼 sabah sabah benide ağlattın 🥰😍😍
Sude-96 Miniktosbaa ayyy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm çok beklemişsin 🥰🥰🥰🥰
Aslaninannesi01 Miniktosbaa birden gözümün önüne test yaptırdığım gün geldi bnde günlerce ağlamıştım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim kimseye aratmasın çok zor sizin hislerinizi çok iyi anlıyorum😍
Ysmnbarin Miniktosbaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah ❤️
Mini-mom Miniktosbaa cok sevindim yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin saglikla büyüsün inşallah 🤲🥰