Kizannesi92 EzgiiS Karnimdan sesler gelince nedense bebek ağlar mı diye bir düşünce sarıyor beni hayal gücüm yüksek sanırım 😁
EzgiiS Kizannesi92 anne karnında bebek ağlarmış, rüya da görebilirmiş☺️ Bu benim hiç aklıma gelmedi ya 😄
Kizannesi92 EzgiiS Keisn ağlar mı bilemiyorum ama ben ağlama sesi duyarım diye korkuyorum 😁 içerde konuşmayı öğrenecek sanki 😂
goktugun_annesiii EzgiiS Boğazım boş dursa acıktı diyeceğim ama acıkması imkansız benim bebemin canım ya 🤣🤣 seninki belki acıkıyordur kız 😅🤦🏻♀️
EzgiiS goktugun_annesiii ya midem kötü diye çok geç yiyorum bazı günler acıkır mı acaba hiç bilmiyorum ben doyunca mı doyuyor ki 😬
goktugun_annesiii EzgiiS en son gittiğimde 1 kilo 150 gramdı canım 1 hafta önden gidiyor dedi doktor 2 gün sonra 30 haftalık olacağız ne kadar oldu hiç bilmiyorum senin nasıl kilosu 😍🥰🥰
EzgiiS goktugun_annesiii iki hafta önden gidiyordu hep ama artık haftasıyla uyumlu olmuş 34ün sonunda 2.680 di benimde ☺️
goktugun_annesiii EzgiiS Maşallah canim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️