EzgiiS Günaydın kızlar hamileliğinin son haftalarında olup karnından guruldama tarzı ses gelen var mı ? 35. haftadayım bu arada
goktugun_annesiii EzgiiS bende de geliyor canım 29+3 haftalığım acaba gaz mi yoksa başka birşey mi anlam veremedim hala 🙄😅
Bebegim4 EzgiiS bende 34 haftalığım guruldama çok geliyo o değil karnımdan dün çat diye ses geldi o neydi bilemedim 😂😂😂😂
Seraykrblt EzgiiS karnım aç olunca oluyor desem olmuyor tokken oluyor hatta genelde hani gaz da değil sanırım içeride hava şartları iyi değil🤣🤣
EzgiiS goktugun_annesiii doktora gidince sormak lazım bunu sizlerde de olduğuna göre olağan bi şey demek ki ☺️
goktugun_annesiii EzgiiS aynen öyle canım sormak da fayda var guru guru yapıyor karnım bu sabah bile valla 😅🤣🤦🏻♀️
EzgiiS Seraykrblt sanırım organlarımız yer değiştirdiği için dışarıya guruldama sesi böyle yansıyor. Zaten mide ekşimesi problemim var açlık hissedemiyorum böyle olunca ah ah 😄
EzgiiS Bebegim4 google ‘da bu sesi ararken gördüm öyle bi şey olabiliyor demek ki. Çok enteresan ya 😬🤭☺️
Bebegim4 EzgiiS hahah vallahi öyle kaldım şok oldum 😂😂😂 sanırsın bi odun kırdın çat çıt diye bi sesti 😂😂😂🙈
EzgiiS Kizannesi92 evet bi süre devam edince özellikle benimle mi ilgili yoksa kızımla mı diye de düşündüm 😬😄
Kizannesi92 EzgiiS Karnimdan sesler gelince nedense bebek ağlar mı diye bir düşünce sarıyor beni hayal gücüm yüksek sanırım 😁