MervMert Merhaba ben bilgileri girerken durum kutucuğu çıkıyor orda da ülke isimleri yazıyor acaba orada neyi işaretlemem gerekiyor
elaweannesi Tugbaatkn ya şans war çewir canım gelir birine 20₺ gelmişti Hatta tek 10 değilmiş demek işte kurcalarsan biraz görürsün ya oyun gibi bir uygulama ben çözdüysem herkes çözer
elaweannesi Ezehraa hım anladım yanında mayolar wardı bebek we çocuğa dair ben sonradan gördüm hakkım bitti alamadım 2 kıza size bile oluyor altta bedenlerde we çok uyguna keşke alsaydınız
Merverdgn elaweannesi onu yansıtacağım ama 45 tl lik bir alışveriş için 90 kira nakliye çıkıyor. Kargo ücretsiz ama nakliye 90 lira diyor geldiğinde vergi gibi birşey ödeniyor olabilir mi 90 lira.
elaweannesi Minikcivcivv elimden kurdum 5 parça benden ayrı 5 parça öyle daha da aklım hala alamadıklarımda eşim diyor komşular gidek kur napak daha 😂😂
kbrmhm Ada_cn 3 farklı kart denedim olmadı sonra sistem otomatik olarak kartla ödemeyi kaldırıyormuş. Müşteri hizmetleriyle görüştüm böyle söyledi. Eşimden denedim aynısı ona da oldu. Nasip değilmiş dedim artık napalım 🙂
CansuDefne07 elaweannesi bişey sorcam size ben bütün asamalari tamamladım ama kartı kabul etmiyo neden acaba biliyo musunuz 🙈
Ada_cn CansuDefne07 canım benmde öyle oldu tekrar tekrar denedim şuan sadece PayPal ile ödeme çıkıyor onu da kabul ettim ama yine ödeme yapamıyorum ve son 2,5 saatim kaldı indirimli almak için 😁
elaweannesi CansuDefne07 ya biriminde öyleydi halletti @Ezehraa anlatsana ya sonunda nasıl yaptın sen gibi arkadaşta kart kabul olmuyormuş
Ezehraa elaweannesi CansuDefne07 canım ben eşimin hesabından yaptım çok uğraştım ama olmadı kendi hesabımdan sende öyle dene istersen. Normalde altta hemen PayPal yanında da başka kart çıkıyor ama bende de çıkmadı bizim aksiliğimiz 😅 eşinden veya başka birinden dene olur mutlaka
CansuDefne07 Ada_cn ben yaptım oldu sipariş alındı dedi. Başka kart dene ben öyle yaptım aldı ödemeyi. Ama puan falan bilmiyorum var mıydı ben normal ödeme olarak yaptım 😂 puan kısmını kullanacak kadar beceremedim
Nurklc38 elaweannesi ay kız sana birşey sormayı unuttum bende kupon var ama göremedm kuponu nereye tıklayıp mesajlarıma kuponlarıma bakıcam kaybettim az önce bulmuştum
Ada_cn CansuDefne07 denedim canım ya şuan hiç kartla ödeme açmıyor zaten PayPal açıyor o da onaylamıyor 🤷🏼♀️
Vldn12 CansuDefne07 bnde diğer ödeme şeklinden yapmaya çalıştım ama ürünlerin parasını değil sadece 1 USD çekti nasl iptal edilir bilemedim ürünleri de alamadm
Nurklc38 Dbe24 Yok canım orda yazmıyor sabah mesaj gibi bi yere girdim orda kod yazıyordu şimdi nasıl girdim unuttum bulamıyorum
elaweannesi Nurklc38 alış weriş sonrası kupon geldi dimi kod kopyala ama önemsiz ya 10₺ tek werdi canım daha kargo işler 96₺ yani alırmısın yinede ürün ben şahsen banada kupon geldi almadım başka tlfnlardan kurup alma peşindeyimmben daha büyük hesap oluyor😂😂