momsturk elaweannesi evet fark ettim şimdi o kısmı da bende 6 tane kısa kollu zıbın 2 ayakkabı bi de polar tulum 80 liraya ekledim
elaweannesi gbyalcin iyi bakalım ya ben uyarı almışım naime kovancı anneden ne demek bu ilk kez Yani hesabım kapanmaz dimi size sormak istedim şimdi olmuş napayım bakıyorum ben kim indirim yerine pat pattan soru yzmışlar bana bende çapladım bilmedim heralde ondan ne demek uyarı ilk olan
gbyalcin elaweannesi indirim paylaşma postuna karşılıklı yorum yapmak yasak ben de gördüm o yorumu, ondan vermiştir uyarıyı diye düşünüyorum 😊
Ezehraa elaweannesi hadi inşallah 🙏 umarım güzel gelirde bol bol alışveriş yaparız bende 2. Geleceği için hangisine alacağıma karar veremiyorum yoksa 😅
elaweannesi Mommycik rica ederim balım olmayacakmış teyit esinde size dedim inşallah ürünler gelir beni tek tek etiket edip paylaşırsınız görürüz 2 haftaya geliyormuş zaten 😇
elaweannesi nuzunismail yok canım ele gelen anneler war burda ödemedim diyor zaten bak üstte 96 ₺ yansımada olmadı ilk siparişe ikincide oluyor formalite dene sepette bak anlarsın
Merverdgn %80 indirmli ürünlerden seçtim uygun fiyatlı ve kargoda ücretsiz ama nakliye 92,70 tl diyor https://resimyukle.io/r/5QaH8vjmcx
elaweannesi Merverdgn ya o yansımıyor balım yukardaki aşağıda 0₺ diyor bak toplam 43₺ ödersin yap bak o sonraki alışverişte geçerli
Crnbzkrt Kızlar ödeme aşamasında sanal kart oluşturup ödemeyi o şekilde tamamlayın yoksa bilginiz olmadan farklı zamanlarda kartınızdan para çekilebilir bir arkadaşımın başına gemişti Ukrayna’dan 6 bin ₺ çektiler
Merverdgn elaweannesi onu yansıtacağım ama 45 tl lik bir alışveriş için 90 kira nakliye çıkıyor. Kargo ücretsiz ama nakliye 90 lira diyor geldiğinde vergi gibi birşey ödeniyor olabilir mi 90 lira.
elaweannesi gbyalcin yani ilk uyarım hesabım kapanmaz dimi onu sormak istedim yoksa halletmişim de anılarım war yani kapanmasın bu sayfam 😂😂
Ezehraa elaweannesi yani bir kızım var şimdide 33 haftalık hamileyim oğluma inşallah gizle ürünler gelirde bol bol alışveriş yaparım diyorum 🙈 2 tane olunca çocuk hangisine alsam diye karar vermekte zorlanıyorum 😅
elaweannesi Ezehraa hım anladım yanında mayolar wardı bebek we çocuğa dair ben sonradan gördüm hakkım bitti alamadım 2 kıza size bile oluyor altta bedenlerde we çok uyguna keşke alsaydınız