tugbao Mrymgn ahahahaha ay ben de. ama bebek dogurmuyorum her seferinde. kus, balik, kedi ne varsa dogurdum. psikolojim bozuluyo artik 😂
svserzrm Seydacann iyi ki yaptirmissinz ben doğuma gidiyorum şuan sabah nisanim geldi halı yıkama ev temizliği kaldı öylece :)
Aysell88 Seydacann hiç düşünme hayırlısı ile kurtulalım da bende 36. Haftadayım hareketlerim kısıtlı nefes alamıyorum midem yine yanıyor inip çıkamıyorum benim ki 3. Bir an önce doğumu gözlüyorum 🥰
Emineabdullah Seydacann bende persembe 36 hafta oluyorum zaman gecmiyor son 30 ins 40 haftayi beklemez cok bekletmesin ya ☺🤦♀️
tugbao Mrymgn ben dogurdum evde gordum. diyorum ki ne cok saci var. niye bana hastanede gostermediniz 😂
Yagmurgel2020 svserzrm aayy inanmıyorum 😂 sağlıkla gelsin bebişşş benim yarın işler bitiyo çok şükür yarın gelirse bebek artık evi kayınvalideme bırakır giderim napim 😂🙏🏼
svserzrm Seydacann isteğe bağlı sezeryan olacağım ailemi beklediğim için dün doğum yapmadım ama şuan sancılar sıklaştı doğum sancıları başlamış ebe öyle dedi doktoru arayıp cagiracagiz dualarınızı eksik etmeyin ailem de yetişti çok şükür