Melike3535 Milissy ben kullandım ama aşılama oldu hastanede sonra her gün iliskiye girdik tuttu şükür 35 haftalik kızım 😇😊
Milissy Melike3535 ne güzel çok az kalmış kavusmaniza bende bu ay olmazsa diğer ay yine dener doktorum heralde sonra aşılama yapar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ☺️☺️
Arzun Milissy yumurtanin cok buyuk veya cok kucuk olmasi iyi degil yani ideal boyutu 16 19 arasi diger türlü ya tutmuyo ya catlamiyor
Milissy Kuzey-elmas-volkan peki iğneden kaç gün sonra öğrendin hamileligini çok sevindim bu arada ileri derece pko olup bu yöntemle bebeğine kavusman çok umut verici ☺️☺️
Kuzey-elmas-volkan Milissy 10. Gün öğrendim.. doktorum 14. Gün kan ver dedi ben dayanamadım.şimdide gün sayıyorum kavuşmak için Rabbim isteyen herkese nasip etsin
TunarinAnnesi Kuzey-elmas-volkan ay kuzum sende de test böylemiydi iğnenin 12 ci günü https://imgyukle.com/i/kXqfnS
Anne88 Prhn Canim doktor kontrolünde yumurta takibim yapiliyor bu ay üç yumurtam gelişmiş ayın 1 inde çatlamış nkan versem yarın cikarmi bide doktorum döllenmiş dedi ama kimsedollenmeyi göremez diyor burdakiler kafam allak bullak ne yapsam sence
Prhn Anne88 canım heyecanını çok iyi anlıyorum ama bu kadar beklemişsin biraz daha sabret inşallah hayırlı haberlerini alırım iğneden sonra 12 güne kadar pozitif çıkma ihtimalı var erken yapma Allah korusun hayal kırıklığına uğrama ben inanıyorum tutacak
Prhn Anne88 ayrıca doktoruna Güvrn onunla yola çıktın çünkü 12 gün geçsin öyle test yap hayırlı haberlerini alalım inşallah
Anne88 Prhn canım iğne vermedi doktor kendiliğinden çatladı inşallah bekliyim biraz daha Allah razı olsun ❤️
Milissy Fatma_4224 yok canım olmadi iğneden sonraki 14. Gün regl oldum 1 tane de kist olmus catlamamis yumurta kaldı öyle bu ay tedaviye devam edemicez bir daha ki ay inşallah ama bu gün rahim filmi çekildim yine boş gecmesin diye napalim beklemeye sabretmeye devam ☺️