Amineninannesiii viildaaannn canım Googleye resim yükle yaz gir siteye ordan yüklüyorsun kopyala linki at
MelekAlyaM Esımın ve kendı telefonumdan aldım ama 1 ürün hakkı verdı bende astronot mont ve 3 lu takım aldım dun geldıler ve cokkk guzeller artık alısverıs yaparım ordan 350 tl uzerıne kargo parasıda yok bayramlıklarını ordan alıcam kuzumun
citlenbigim2212 Mom6162 Aldiginiz ürünlerden veya ilk alisveris değilse ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü bende çıkmadı
gokcekilic Ah kız anneleri ne kadar şanslısınız 🥺 oğluma cok az sey bulabildim kızlar masallah havalı havalı giysinler bakalım 💕
kizannesi_1004 gokcekilic ben de lcwa bebek kısmına gidince erkeklere çok güzel şeyler görüp böyle düşünüyorum😂
mutlugebeee Kızlar bakın iletişime geçtim şu vergi ücreti falan varmıdır diye böyle bir mail geldi bana https://resminiz.com/r/rqqVA
mutlugebeee kizannesi_1004 ayy bilmiyorum ama ben korktum eşimde iptal et dedi iptal ettim siparişini pek güvenemedim
kizannesi_1004 mutlugebeee 90lira felan vergi isterse içim yanar benimde :( almayıp gero göndersem bu sefer ödediğim tutar boşa gidecek off dua edeceğim inşallah vergi ödemeyenlerden olurum😂