kizannesi_1004 Amineninannesiii geleceğe yatırım öyle demeyin 5 yaşına gelene kadar bizim bebişler her şey ateş pahası olur 😂😂
kizannesi_1004 Amineninannesiii alın valla 48tlye mont bulamayız bir tanede peluş çok güzel bir mont aldım eşimden oda 40 tl idi
Amineninannesiii kizannesi_1004 evet kuyruklu onu gördüm peluş tulum aldım ama sanırım o sayfadaki ürünlerin kalıbı büyük araştırdığım kadarıyla
Amineninannesiii kizannesi_1004 çok haklısın fazla mal göz çıkarmaz 😂😂😂 bu arada ben 27. Haftamın içerisindeyim bana hala cinsiyeti net söylemiyorlar hem kız hem erkek dediler bir kaç defa kıza yatırım yapıyorum bakalım😂😂
kizannesi_1004 Amineninannesiii h&m de de var benzeri ayda yılda indirime giriyor zaten alamıyorsun hemen tükeniyor 70tlye iniyor en fazla o da 😂
viildaaannn kizannesi_1004 yok hayır gelmedi geçen gün sipariş ettim hergün bakıyorum siteye gelsin diye bekliyorum çok minnoş şeyler aldım ama resim atmasını bilip beceremediğim için buraya atamıyorum
Amineninannesiii viildaaannn canım Googleye resim yükle yaz gir siteye ordan yüklüyorsun kopyala linki at