Svlykck doğum için değil ama kontrollerde ikisini de deneyimledim. Normalde eşimin iş yerinin yaptığı tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalandığımız için özele gidiyoduk ama sistem hatasından dolayı faydalanabiliyomuşum. Bekleme süresi varmış meğerse. O yüzden iki kez devlet hastanesine gittim birinde kovmaktan beter etti boyunu kilosunu sordum diye. Özele gidiyodum oradaki doktorum söylüyordu dedim senin doktorun bişey bilmiyo, anneye boy kilo mu söylenirmiş diye azarladı. Diğerinde sedyenin üzerindeki örtüyü değiştirmeye bile tenezzül etmemişlerdi ben kendim çektim. Koca kan lekesinin, başka bi kadının yattığı örtüye yatıracaktı beni. Ve bunlar şehir hastanesinde geldi başıma. O yüzden mini paket almayı düşünüyoruz şimdi özelde. Haftam ileri olduğu için normal pakete gerek yok. Özeldeki doktorum gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bi kadın. Her şeyi söylüyo, her dk yazıyorum gece bile olsa ilk fırsatta geri dönüyo. Eşimin kuzeni de bu doktorda doğum yapmıştı doğumda da çok rahat, ilgili bi doktor. Biz özel düşünüyoruz o yüzden