Black-34 Ay bende çok korkuyordum ondan. Teşekkür ederim moral oldu 💜

Kubbbraa amin imşallah sizler daha kolay doğum yaparsınız ☺️ başlarda normal kılıyordum son zamanlarda oturarak kıldım

nsena maşallah Allah analı babalı büyütsün. . acaba kaç haftada doğum oldu ? Ve namaz acaba ayaktaki yoksa oturup mu kildiniz ? 💜

DnzDrn hiç korma iğne vuruyorlar çatala çıkınca hemen ki hissetmiyosun popona vurunca hissettiğim kadar birşey çünkü yan ete vuruluyor ki ben hissetmedim sonra keşide gidiklanma hissi oluyor öyle anladım ki ben kesin demiştim onlar kesmeyelim dediler 😅 en son dikiş de zaten uyuşmuş anlamıyorsun bile

DnzDrn
        KESİNLİKLE 💕
        Rahatlamaya çalışın düşünün ki bebeğiniz için bi kontrol oluyorsunuz o esnada sadece aklınıza çocuğu için türlü mücadeleler veren insanları düşünün bu sizi psikolojik olarak aman buda ne ki be bende yaparım moduna getirecek 🤗
        Sonra muayene oldunuz vs doğum zamanı da çok basit hiç kimse aslında size doğurtmuyor kendiniz doğuruyorsunuz yönlendirme vs sonra ufak tefek şeyler de de ebeler bakıyor ciddi durum olsa doktor ama daha sağlıklı daha iyi hissediyorsunuz kendinizi hemen kalkıp yürüyüp yemek yiyip tuvalete gidebiliyorsunuz

Shnern amin inşallah sizin doğumunuz daha kolay olur. 40+2 de doğum yaptım. Başlarda normal kılıyordum hep son zamanlarda oturarak kılmaya başladım

DnzDrn cuma gece doğum yaptım dikmeden önce gayette uyuşturdu iğneyle sadece igneyi hissettim dikişler hissetmiyorsunuz bile korkmayin sakın

nsena 7 haftalık kenden beri oturarak kılıyorum 😖 aşırı bulantım ve kusma vardı yere doğru eğilirken migdem ağzıma geliyordu kac kere öyle bozdum bida baştan sonra oturarak devsm ettim sonrada ağırlaştım belim di bacağım di

Aycaaa571 amin teşekkür ederiz darısı tüm bekleyenlerin başına ☺️

Kubbbraa olsun onun bile bi faydası vardır karın büyüyünce normal kılınmıyor zaten çok zor oluyor