Seydacann akgunbirsen hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşursunuz umarım🥰 neden 17.00 de olacak genelde hep planlı doğumlar sabah oluyor. Açlığınızı nasıl ayarlayacaksınız
akgunbirsen Seydacann valla ben de şaşırdım ama doktorum 10′da kahvaltıyı bitirmiş ol dedi o saatten sonra su bile içme dedi. Doktorum dışarıdan olacak ona göre ayarlamış olabilir kendini. 🤗
Nurklc38 akgunbirsen Hadi sağ salim kucağına al canım 🙏🏻 Sağlıklı doğumların olsun 🌺 Sıra bize geliyor bu son günler hiç geçmiyor
akgunbirsen Nurklc38 sağ ol canım, çok teşekkür ediyorum. 🤗 🌸🌸 bence son günler çok hızlı geçiyor anlamıyorsun bile… tadını çıkar 🧡
Rmys-27 akgunbirsen bende yarın sezeryan oluyorum 38+3 haftalık oluyorm rabbım sağ Salim kucağımıza almayı nasıp etsın 😻😍
Tgbkrm-21 Rmys-27 39+4 hf ve suan hastanedeyim suyum geldi ama hala gelen giden yok ve acaip sancı girmeye de başladı 🥺
elfmoom akgunbirsen yaa 🥰çoook sevindim hadi gözünüz aydınn🙏🏻 sağlıkla atlatın inşallah son süreci de , çok mutlu oldum.. darısı başımıza , miniğe şimdiden hoşgeldinn 🤍😇