akgunbirsen Evet sevgili anneler ve anne adayları.. Yarın 17.00′da doğumum var ve ben çok heyecanlıyım. 💗 hep derdim bu süre çok uzun geçer mi ki ama geçiyor, geçti. Benim minik tırtılım yarın kelebeğe dönüşecek inşallah. Duanıza talibiz. 🙏🏻
Sbdbdbsh akgunbirsen Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sezeryan mı kaç haftalıksnz
Asyamira akgunbirsen yaa yorumlarını çok beğendiğim dikkatle okuduğum biriydiniz, çok sevindim. Sağlıkla kucaklayın ❤️
MerveLtf akgunbirsen Allah hayırlısıyla sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin, darısı da bizim başımıza inşaAllah 😀
badembid akgunbirsen dualarımız sizinle sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🙏🏼🐣30+6’yım darısı başıma inşallah 💕
Sbdbdbsh akgunbirsen sancı falan mı var sorun yok dimi suyunuz gelmedi doktorunuzun verdiği tarih herhalde
Bebegimizz Yarın sabah giriyorum bende 😊saat 9 gibi spinal sezeryan ile hem ameliyattan hemde bebekli yasamdan cok korkuyorm bugün basladı bu korku 🐣Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun
akgunbirsen Bebegimizz yaaaa Allah kavuştursun sizi de 🧡 bende korku yok ama heyecan başladı küt küt atıyor kalbim
yenibiranne223 akgunbirsen İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişinizi 🥰doğum hikayenizi bekliyoruz o zaman 🤗
akgunbirsen Sbdbdbsh yok yok hayır rahatsızlığımdan ötürü sezaryen oluyorum bebekle ilgili sıkıntımız yok çok şükür 🙏🏻
kediannesi60 akgunbirsen size hep mantıklı olabilidğince hassas yorumlarınızla denk geldim bu uygulamada rabbim bebeğinize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin darısı bizlere güzel anne🌸❣️
akgunbirsen kediannesi60 yaaa düşünceniz için çok teşekkür ederim nasıl mutlu oluyorum 🌸 ben de sizin yorumlarınızı görüyordum sanırım hep benzer fikirlerde olduğumuz için cevaplarınız hoşuma gidiyordu. 🧡 amin cümlemizin evladını sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. 🤗