Bebek9 newbabyno2 hareketler 20 21 de daha net hissediliyor cnm elini karnına koy yine hissedirsin suan bence. Ben 21 oldum karnım küçük ama bebeğim gayet iyi
Aysekrtl Linakent merhaba biz 33+1 olduk 7. Aydan sonra çıkmaya başladı bol giyince haala pek belli olmuyor bile😊bebegimin gelisimide iyi..ama rahat oluyor insan göbüş fazla engel olmuyor iş yaparken😂😂
Mk34 Ohoo 18 ne ki 😅benim 30 dan sonra çıktı diyebilirim hala bol giydiğimde çok az belli oluyor nerdeyse artık doğuracağım düşün😝
Deryaiso Linakent normal de ayva göbekli biriydim etim sıkı olmadığı için 12 haftada çok belli olarak çıktı şuan 8 aylık gibi göbeğim var 😞
Bhr075 Deryaiso benimkide ayni sizin gibi 8 haftalığız sanki 16 haftalik gibi karnım çok büyüdü 9 aylık halini düşünemiyorum 😪
Bhr075 Haftalığız ve 4 aylıkmış gibi karnım var herkes daha büyük sanıyor ve sinirlerim bozuluyor. Zaten hafiften karnım vardı ama doğuracakmış gibi yusyuvarlak kocaman bir göbek oldu karpuz gibi. İlk hamileliğimde de böyleydi 2 aylıkken 4 aylık sanıyorlardı fakat ozaman 60 kiloydum su an 80 kiloyum yanı farkı anlayamadım neden her iki hamileliğimde de karnımın bukadar büyük olması ☹️
Deryaiso Bhr075 bel boyum uzun olmasına rağmen sanırım iç karnımız büyük değil birde su gaz ve kabızlık daha beter ediyor 😞
AselinAnnesi22 Bende 12 haftalık hamileyim göbeğim normal de vardı ama şimdi sivrildi hamile olduğum belli oluyor 😜
Bhr075 Deryaiso yok ben pek oyle boylu biri de değilim 1.60 evet gaz kabizlik çok var bu aralar fakat oyle bir gobekte degil anam çocuk küçücük göbek kocaman 🤣 ileriyi düşünemiyorum valla
Deryaiso Bhr075 Oturduğum yerden kalkamaz olacam herhalde 1 aya kadar beni çok zorluyor valla benim boy 167 ama kız mekanı geniş buldu uzuyorda uzuyor 😅
Belita 17 haftalık bir göbek sanki 30 haftalık gibi 🤣 korkuyorum şimdiden böyle çıktıysa dikkat etmem gerek galiba.
Biyo_logg Linakent benm ikinci olduğu için 12. Haftada hemen belli ediyor ama ilk çocuğumda 5 aylıkken bile görünmüyodu