BsrGlmz Afyy Daha güçlüsünü deneyin isterseniz ben magnesium positive toz hali kullanıyorum yine de bacaklarımda kramplar oluşuyordu doktorum başka markanın daha güçlü olanını tavsiye etti
Afyy BsrGlmz haklısınız ilk muayenede söylemem lazım bunu benim de tablet şeklinde suda eritip içiyorum
Afyy ogretmen_anneee Evet canım rahim ağzı 25 mm ölçüldü o dönem o yüzden ve ben bebeği çok aşağıda hissediyorum diye doktora gittim sonuç öyle oldu ve hala riskli durumdayım progestana devam ediyorum
ogretmen_anneee Afyy allahım zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize . Herseyden tedirginiz işte … annelik tamamen kaygı sanırım
tugbaa_g Afyy normal diye duymuştum bu ağrılar bizi doğuma hazırlıyor bende 30 haftalığım henüz öyle bişey yok ama olursa da düzenli olmadığı sürece korkulacak bişey olmadığını söyledi doktorum
Afyy tugbaa_g çok teşekkür ederim insan ister istemez tedirgin oluyor işte inşallah siz yaşamazsınız bu ağrıları🌸🌸
Seraykrblt Afyy bende 30 haftalıktan beri adım atmamı bile engelliyor bi baskı çıktı çıkacak gibi çok korkutuyor 33 +4 olduk ama değişen birşey yok geldi mi ağrı yarım saat bi saat gitmiyor hayırlısı diyorum artık
Afyy ogretmen_anneee amin canım ya aynen öyle daha doğmadan korkuyoruz işte ağrısı sızızı olsun da yeter ki bebişler iyi olsun 🌸
Senemir-35 Afyy çok sıkıntı da etmeyin kendinize sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince 😊 faydası olduysa ne mutlu bana 😊😊