Babyandmom22 39+4 e giricez 00.00 dan sonra. Hala gelmek bilmeyen kızım var🤦🏻♀️ Her gün istisnasız dip köşe temizlik yapıyorum belki doğururum bugün diye. Ama yok bana mısın demiyor😅 Nişanım da gelmedi. Acaba nişandan önce su gelir mi öyle oluyor mu?
minime-baby Babyandmom22 39+3 bende şuan. Oğlum olacak. Aynen dediğin gibi her gün temizlik yapıyorum yapmadığım şey kalmadı elimle yerleri siliyorum ama yok yine yok 🙈
Asudeprenses Babyandmom22 ha gayret bu gidişle 3 güne kalmaz dogurursun inşallah 😀ama faydası oluyordur bu yaptıklarının, birde nişan şart değil direk suyun gelir bir kaç saat sonra da sancin başlar, vee dogummmm😉
Zehrayenianne Babyandmom22 bende bu gün belki doğrururm diye koltukları sildim yorulursam doğum başlar belki diye 😂😂 ama tık yok 38+5 olduk
Babyandmom22 minime-baby canları ne zaman isterse o zaman gelecekler belli😅 sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil♥️
Orange 39+3 :) Hiç bir şey yapmıyorum bilmiyorum neden 🙈 Doktorunuz ne söyledi acaba gidişat için.Benimki 40a kadar bekleyelim gelmezse bi tekrar konuşuruz doğum şeklini dedi 🤷♀️
Babyandmom22 Orange Ayy hepimizin doğumu aynı gün gözüküyor normal şartlarda🙈 doktorum perşembe gel dedi 40 oluyor. Eğer sancın yoksa bebeğin suyu iyiyse sıkıntı olmazsa bekleriz 41 e kadar dedi. Valla bana fikrimi sormadı Sezeryan ya da normal diye. Normal doğurtacak galiba😅 her ne kadar korksamda bende normal istiyorum bakalım
Orange Babyandmom22 Ya aynı günde de gelirler belki kim bilir 🥰 Normalde 36’dan itibaren bi açılma incelme bi şey olur ama sende hiç bir hareketlilik yok diyor doktorum. Sanırım ümidi kesti benden😅
Babyandmom22 minime-baby Tamaaaam bakalım önce kimin bebişi gelicek🙈😅 ben her gün bu gece gelsin diye dua ediyorum😅
Babyandmom22 minime-baby pazartesi doğuruyorum kızlar suni sancıyla başlatıcak doktor doğumu🙈 hemde kendi doğum günümde😅
Babyandmom22 Orange ama böyle mesela adet olmadan önce kasıkların ağrır ya öyle ağrıyor şu an. Ama sancı değil bu karnım kasılmıyor çünkü. O niye oluyor anlamıyorum
minime-baby Benimde ara ara ağrılarım oluyor çok hafif kasılmalar falan ama o kadar yani hiç şiddetlenmiyor. Salı yada Çarşamba günü gidicem bende kontrole
Babyandmom22 Asudeprenses Hadi inşallah valla bugün son temizliğim diye diye yapıyorum yok anam son olmuyor😂
minime-baby Orange 39+6 bende doğurmadım haftaya perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatacaklar 🤦🏼♀️
Orange minime-baby Size mi bıraktı doktorunuz peki ? Yani sezeryan ile alma fikri falan var mıydı.Durumuna göre mi karar veriliyor acaba.