Saltukbugra-Annesi fundayil Gerçekten bende M Taner Kılıç a giderken iyi olduğunu düşünüyordum başka hastaneye Ertuğrul hocaya geçince ilgi alaka samimiyet bilgilendirme daha iyi anliyor insan aradaki farkı gerçekten 🙏
ozge07070 Saltukbugra-Annesi evet bende aklımda bi doktor daha olsun istiyorum otogar tarafında oturuyorum evime yakın diye şuan buraya gidiyorum
fundayil Saltukbugra-Annesi evet bende seviyordum taner beyi, sadece heralde yogunluktan ilgisinin az oldugunu sonradan dediginiz gibi baska doktora gidince anladim. Esim zaten hastaneyi begenmiyordu, suanda cok memnunum😊
gldn065807 ozge07070 her gittiğimde kalbinide dinletiyor özellikle ulturason kağıt veriyorsa onuda veriyor herseyi de anlatıyor ben memnunum ve yanında hiç gerilmiyorum en önemlisi randevu bulamadığın zaman bile randevusuz kabul ettiği oluyor
Kezban0708 ozge07070 en basında alı Fuat beye gidiyordum fakat onda bekleme süresi çok çok daha fazla olduğu icin Mehmet beye gitmeye karar kildim iyi ki de gitmişim daha çok memnun kaldım nasipse doğumumu da Mehmet beyde yapacağım 😚
ozge07070 Kezban0708 anladım canım inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız 🥰 az kalmış sizin benim daha 17 haftalık 😊
Saltukbugra-Annesi fundayil Evet aynı şey benim eşimde de vardı sadece kadın doğum hastanesi olduğu için her hangi bir aksilik olursa benim açımdan iyi olur düşüncesiyle gitmiştik ama 2 saat her gittiğimizde 7 ay boyunca bekletildik Taner hoca haliyle yorgun adamın sesi çıkmıyordu çoğunlukla 🤦🏼♀️
Saltukbugra-Annesi ozge07070 Çoook memnunum giderken endişeliyim doğuma az bir sürem kaldığı için doktorla aramızda bir bağ olusmayacagindan endişe ediyordum ama inanın öyle olmadı güler yüzlü samimi sevecen bir doktor Ertuğrul hoca çok basit belki ama bebeğin adına ne karar verdigimize kadar sordu sohbet ettik ve uzun uzun anlatıyor gösteriyor bebeği aileden biri gibi
ozge07070 Saltukbugra-Annesi ne güzel doktor önemli gerçekten inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰😊
fundayil ozge07070 muhtemelen diger islemlerdeki ucretler biraz farklidir. ORnegin 500 odedik detayli ultrasona. Dogum ucreti de 3750, vitale de biraz daha uygun sanirim. Doktor ve hastane onemli, iyi arastirin derim 😊
fundayil Saltukbugra-Annesi aynen ole bizde ayni dusunceyle gitmistik, hem eve yakin hem sonrasi icin cocuk doktoru vs iyi olur demistik. Dediginiz gibi adam hep yorgun gibiydi. Ama iyiki degistirmisim diyoruz sanirim 😊
Zeytin20 ozge07070 Antalya’da hala yaşıyor olsaydım Anadolu hastanesi Erhan muluk’a giderdim. 5 Dr sonrası bebeğimin trizomi 18 olduğunu teşhis etti. Kürtajım,sonra ki süreç çok ilgiliydi. Ben çok memnun kalmıştım. 🌻
ozge07070 Zeytin20 anladım teşekkür ederim. İnşallah bi daha nasip olursa yavrunuzu sağ salim sağlıcakla kucağınıza alırsınız ♥️
Kezban0708 ozge07070 zaman o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmışsın kucağında o yüzden tadını çıkart sağı salım bir avazda kucağında olur insallah canim❣️
ozge07070 Kezban0708 amin inşallah canım inşallah hepimizin doğumu sağlıkla kolay bi şekilde olur ♥️🥰
Zeytin20 ozge07070 çok teşekkür ederim 1 oğlum var kızıma hamileyim. Rabbim dileyene sağlıkla kavuşmak nasip etsin ❤️