Samiysfmrym Merhaba hanımlar bu gün duydugum birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle özel hastanelerde nırmal dogum sigortalı olanlara üctersiz olacakmış bir kaç ay olmuş haberlerde çıkalı ama ben yeni duydum varmıdır acaba böyle bişey bilgisi olan varmı 🤔🤔
OglsunnAnnesi Samiysfmrym oyle deniliyo ama gormedik hala yok oyke bisey bn doktoruma dordm ozele gidiym bize bilgi gelmedi dedi yaln haber dedi
Deletedmom434 Samiysfmrym https://www.google.com.tr/amp/m.ensonhaber.com/ozel-hastanelerde-normal-dogum-devlet-tarafindan-karsilan.amp
Esratrkgl Samiysfmrym evet öyle bir haber vardı ama doğruluğunu bilemiyorum kontrole gittigimde soracağım :)
Duamm Samiysfmrym Biz geçen hafta sorduk özele gdiyoruz öyle bişey yok dediler yada sırf para almak için bizimi kandırıyolar🤷♀️gerçekten araştırıp bilgisi olan yazabilrmi
Esmagnc Devlet acil sevk ederse oluyormuş ama doğum içinde hiç bir devlet hastanesi özel hastaneye sevk etmez zannetmiyorum 😒
Unzile35 Eğer kontrolünüz o hastanede değilse ve Doğum başladığında acilden giriş yaparsanız ücretsiz oluyor doğumunuz bu eskiden beri vardı ama
Ardanyal Unzile35 aynen öyle eskiden beri var sadece doğum değil diğer hastalıklarda öyle acilden girdin ameliyat vs olduysan bedava aciliyet renkçizgileri var zaten onların
Mehsul Bende özele gidiyorum doktora sordum evet dedi sigortalı olanlara normal dogum ücretsiz ama ben sezeryan olacam
ozge51 Bende özele gidiyorum normal Doğum ücretsiz eğer doktorunu çağırırsam 300 tl veriyorsun sadece oda parası alıyorlar başhekime sorduk biz
ozge51 Samiysfmrym yok canım soralı bi kaç ay oldu görev nedeniyle ben siirtteyim belki prosedür burada farklıdır
Samiysfmrym Duamm @ozge51 başhekime sormuşlar demekki var ama belkide bazı hastaneler için geçerlidir
Ardanyal Valla burda herkez kendince bişey yazıyor. Geçenlerde biri post açmış işte özele gidiyorum hem sgk lıyım hemde gişede analık sigortamdan da faydanlanmak istiyorum diye. Sözde 90 liradan 55liraya düşmüş muayne ücreti vs. Herkez için geçerli sigortan olsada olmasada diye. Bende dedim sorayım bi ne kaybederim bayan çok emin kendinden felan 2 hafta önce sordum öyle bişey yok dedi normalde 210 tl muayne ücreti ama sgk olunca 120 ye düşüyor. Sgk sı olmayan hasta gişede analık sigortasından faydalanacam sgk yok derse onun ücretini 210 değil 120 alıyoruz dedi hastanede gişede çalışan bayan. Bu formda Yani her kafadan ses çıkıyor. Bedava doğumada gelince acil yolda sancın tuttu diyelim herhangi özele girdin doğurdun o şekilde ücretsizmiş sanırım. Kontrollerini yaptığın hastanede bedava değilmiş😂😂 bence ondada bir sınırlama var yani o an dr yoksa aynı devlet gibi ebe doğurtur galiba. Valla rezil olmaya gerek yok bence çünkü onada bahane bulurlar boşuna zaman kaybı😂 maddi durumu olan özelde doktorunda yapar olmayanada devlette doğurur. Ortada kalmaktansa