Ayliz_123 Asudeprenses ya ne iyi yapmışsınız maşallah ben sürekli alma gereği duyuyorum çok hareketli umarım sıkıntı olmaz
dml33 Momtheangel bnmde kizim var 2 bucuk yaşında 6+1 haftalık hamileym daha gitmedm doktora betaya geçen hafta baktirdm iyidi tekrar kanda vermedm
Momtheangel dml33 aynıyız cnmm bende en son perşembe kan verdim 1188 di 6000 olunca doktorum çağırdı yarın tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir bu hafta gitmeyi istiyorum inşallah
dml33 Momtheangel ıns yükselmiştir cnm 5. Haftada iyi dedi bana doktor kan verme doktora gidebilirsn bnde 7. Hafta dusunuyorm git gel yapmaym kalp atisi duyuym kesin olsn
Momtheangel Biyo_logg Yaa olsun cnm o da evlat sonuçta alışırsın merak etme 🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️
Mugegem Momtheangel ilk oğlum bu ay 2yaşında oldu diğer oğlumun da doğumuna 20gün kaldı sağa sola dönemiyorum otursam kalkamıyorum ayaktaysam oturamıyorum iş güç hiiçbirşey yapamıyorum ayyy gecmiyor son günler
Momtheangel Mugegem Allah yardımcın olsun canım zor zamanlardır tabii sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️