Melike3535 Momtheangel benimde bir oğlum var 9 yaşına gircek 34+5 hamileyim kızım oluxak bence 27 yaşındayım 😊
Evrim1906 Momtheangel oğlum 1 yaşında 14+2yim canım çok rahat Bi gebelik geçiriyorum inşallah böyle de devam eder
Meliha__ erdem_agah bakalım bizi neler bekliyor pek yaramaz Bi oğlum 🙄 ara ara gelip karnıma vuruyor😑
Kdrcyd Benim de 27 aylık kıZım var ,şimdi 11 haftalık hamileyim ama kan uyuşmazlığı testim pozitif çıktı , inşallah sağlıklıca kucağıma Almayı nasipler eder Allah 🙏 hepimizin nasip etsin 🙏
Ayliz_123 Asudeprenses ilk çoçuğunuzu kucağa alıyormusunuz acaba indir kaldır sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm benim ki çok hareketli bir Çoçuk
Asudeprenses Ayliz_123 1 yaşından itibaren hiç almıyorum canım, öyle alıştırdım, çünkü hep tombiş bir bebekti, hâlâ da öyle 19 kg,ama bazen salonda uyuyup kaldığı zaman mecbur kucağımda taşıyorum ,bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 🙂
Cimen1409 Momtheangel aslında tek çocukla kalacaktık kardeş diye tuturunca mecbur bide tek kalmasın dedik bide 1.5 yıl denedim olmayınca bu kadar yıl oldu 🤭🤭
Momtheangel Cimen1409 olsun cnm kardeş ona çok iyi gelir inşallah bende hep diyorum ablam iyi ki var diye ,🥰
Zehra_yigit 1 yaşında bir oğlum var şuan 12+3 haftalık hamileyim hamileliğim çok kötü geçiyo benimde hakkımızda hayırlısı bakalım
gizemcelen9 9 aylık bir oğlum var ve 6+0 hamile olduğumu öğrendim 🙈 korkularım büyük bakalım nasıl olucak bu süreç 🙏🏻❤️
Biyo_logg Momtheangel bir oğlum var 4 yaşına girecek ocakta, ikinciye hamileyim 12 haftalık . Cinsiyeti aşırı merak ediyorum ve ikinci çocuğa garip bi şekilde alışamadım yani sanki yabancı gibi ne yapacağımı bilemiyorum ultrason gmrüntüsünü görmeyene kadar şoktaydım zaten 😂
Momtheangel Biyo_logg Yaa olsun cnm o da evlat sonuçta alışırsın merak etme 🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️
Ayliz_123 Asudeprenses ya ne iyi yapmışsınız maşallah ben sürekli alma gereği duyuyorum çok hareketli umarım sıkıntı olmaz