guldenizcan Bi kere barbunya yedim tehlikeliymiş o Şimdi haftada iki gün sardalya yada çinekop ve Norveç somon yiyorum
Serayyurtsever Snnx valla hamileliğimin başları yaza denk geldiği için balık yemedim şimdide hamsiyi yiyorum sıkıntı olmuyo
Defnecimm Snnx son 2 aydır fılan haftada 2 gün hamsi yiyorum bi sorun olmadı hatta bebeğimin daha güzel geliştiğini düşünüyorum. Doktorumda bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Bence canın istiyorsa ye 😊
19oct Ton balığı yüksek cıva içeriyor, tavsiye almak istiyorsanız doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Tüketebilirsiniz diyenler var Allahım…….
mathildaa 19oct yaa ben balıktan cok anlamam pek yemezdimde, internette hamileler hangi balığı yemeli yazinca ton balığı öneriyor :s hatta herkes onu öneriyor iyiki yememisim :s
elaweannesi Essimsii06 kılçığı zararlı değil mi Yani öylece yesek bende hamsi sewiyorum ama kılçığı için daha yiyemiyorum. Bu ara üşeniyorum Çupra yerim dedim oda iyi galiba
Kubra1090 elaweannesi cuprada civa bar diye biliyorim ben yemedim ama hamile degilken cok yerdim çupra cinekop falan severim ama maleseff suanda
Essimsii06 elaweannesi doktorum bana çok faydalı olduğunu söyledi giyebiliyorsun kılçığıyla ye yiyemiyorsan normal ye en az haftada bir tane dedi
Kubra1090 Snnx hamsi istavrit mezgit sardalya yedim. Halada yiyorum en cok mezgit ve hamsi yedim ben.
kindersurpriz Snnx somon alabalık hamsi diyorlar dip balıkları haric olanlar yeniliyormus ama ben riske atamıyorum müsilaj falan da oldu denizlerde güven olmuyor malesef:(