Sametnida 28+3 olduk ama 2 gündür felan sürekli hareketli degil bebegim kizlar Bu haftalarda normal mi acaba
Hsrt1 Sametnida 27+2 de bende 24 saat hic hissetmedim. Aglayarak gittim doktora ama masallah bebegim iyidi. Sadece uyuyordu. Doktorum boyle seyler olabilcegini yerinin daraldigini yinede takip gerektirdigini soylemisti. Suan 28+5 tekrar ayni hareketliligine döndü. Hic hissetmediysen yinede bi doktora görunmende fayda var.
Gunce35 Sametnida benimde öyle. eğer ciddi hareketlilik yoksa kesinlikle doktora gidin. Hafif hareket etmesi çok önemli değil.
marbling10 Sametnida pozisyon itibariyle hareketleri kısıtlanmış olabilir. Hareket hissetmezseniz endişelenebilirsiniz ama azalmasının çok sorun olacağını sanmıyorum. Belirli bir haftadan sonra zaten yeri de daralıyor. Sizin için erken tabi ama dönmüş olabilir belki de
ebruzb Sametnida o haftalarda bi kaç gün benimde ara ara azalmıştı doktorum normal dedi uyku periyotları değişebilir günlük 10 hareket hissediyorsan bizim için yeterli dedi
Hsrt1 Sametnida cok suKur o zaman. Bence bebekten bebege degisiyor. Bi arkadasimla gunlerimiz ayni. Onun hic hareketle alakali endisesi olmadi. Ama ben surekli oynuyorum hadi oglum tekme at faaln diye😊 benim oglum biraz tembel. Bide asla bir gunu bir gununu tutmuyor. Ama yinede strese girceksen git yarin bi doktora icin rahatlasin
elizli_gunler Bu haftalarda azalabiliyor, bende korkup gitmiştim hiç stres yapmayın. 30.hafta sonrası her gün 10 hareket say demişti bana doktorum.
prensesafra1_ Sametnida bende 30 haftalık 3 gündür çok durgun. Ama daha öncesinde de böyle oluyordu. Bazı günler çok hareketli bazen çok durgun normal sanırım
Sametnida Hsrt1 teşekkür ederim benimkide buraya yazdiktan sonra hareketlendi uyuyordu galiba ☺ merak ettim Benimkide aman aman hareketli değil
Mom5444 Sametnida hamileyken bende burada post açmıştım 29 haftadaydı zannediyorsam ☺️ Pozisyon değiştirebiliyor bebekler ve hareketleri sanki derinden geliyor. Benim bi kaç gün devam etmişti. Sonra düzeldi şu anda yanımda uyuyor bebe 😬🌸
Sametnida Mom5444 ayy masalllahhh allahim size bağışlasın 😍🤲 bizde insallah saglikla aliriz kucağımıza Evet derindsn geliyor anlamıyorum sonra bisy yapio sasirtiyo beni 🤭
asil58 Sametnida normal canm bebek artik buyuyor bende telaslaniyordum. Yeri daralmaya basladi artik sakin ol..ama cok uzun zaman hissetmezsen doktora git
Merve1502 38 haftalık olduk yeri çok daraldığı için çok azaldı hareketleri zorla hissediyorum artık bazen korkutuyor
asil58 Merve1502 insan gelse artik der di mi yaaa Allah im insallahh bizde o haftalari görürürüz ;))))
Sblut23 Sametnida ben 29 haftalık oldum bebeğim çok hareketsiz günde 1 kere 2 kere hissediyorum doktorum normal diyor biraz tembel bebeğim 😄
Merve1502 asil58 evet sürekli gelsin artık istiyorum sancılanmak ister mi insan sancılanmak istiyorum 😁 azıcık sancı olsa seviniyorum eşim geliyor mu gidelim mi hastaneye diye ayaklanıyor 😂