elaweannesi 2525_zyno kartla balım ama güwenli alan war burda teyit ettim arayla 2 haftaya geliyormuş alan annelerimiz war
elaweannesi ebrar6036 @esra572 canım sen daha önce ürün almadın mı pat pattan herhangi eksik oldu mu ya da güven problemi
esra572 elaweannesi canım çok teşekkür ederim arayıp buldun zahmette bulundun Allah razı olsun çok incesiniz
elaweannesi esra572 rica ederm için rahat etsin diye Yani ben aldım da kurdum postu sırf ben gibi her anne alsın diye ama önce böyle bu annemiz gibi kaç kişi war uzan öyle diyim kimseyi riske atmak istemem😇
esra572 elaweannesi dayanamadim bende aldım biseyler🙈❤️ çok tatlis şeyler var ama gerçekten vede uygun.youtubede bazılari vdio bile çekmiş patpatla ilgili. Gelince gösterelim birbirimize ne aldıklarımizi 🙈🙈
elaweannesi esra572 iyi yaptın güle güle giysin minnoş bizim az kaldı gibi gelişi gelirse herkes bu posta atın birini etiket eder öylece görürüz inşallah başka postta kaybolmayalım dedik 😇
Esmabbrhan Amineninannesiii ekstra para çekiyor sanırım bende 65 tuttu aldklarm karttan çekilen tutara bakın altında artı eklenmiş para var mı
elaweannesi esra572 oy maşallah bizde çiftli rakamlara yeni indik şükür sonrası çabuk geçer diye düşünüyorum
esra572 elaweannesi evet canım hızlı geçiyor helede 30dan sonrasi bi bakmışsın cati muanesi dogum heyecani