EbrarLinaBebek Barlascemom ilk üyelikten tek parçaya indirim yapıyor sadece sanırım ama birden fazla almak istiyorsan farklı farklı üyelik açıp sipariş verebilirsin
elaweannesi EbrarLinaBebek we kapıda da ödeme olmayınca pişman oldun ilk de kargo ücreti yoktu neden çok daha almadım diye dimi😂😂
EbrarLinaBebek elaweannesi aslında sepete ilk eklediğim ürünü 27 TL gösteriyordu 2.eklediğim ürünü normal fiyatından hesapladığı için 2.ürün eklemedim ama başka bir yeni üyelik açıp sipariş verilebilir kardeşim öyle yaptı 2 çocuğu var 2 farklı üyelik açıp sipariş verdi
Barlascemom elaweannesi canım tek üründe indirim yapıyor sizde kaç tanesinde oldu 4 ürün yazmıştı birisi
anaacemi elaweannesi kartla ödemeyi açmıyor. 3 tane kart denedim. Çok beğenmiştimde paypalla ödesem ne olur ki ?
elaweannesi Amineninannesiii yani ondandır sana diyorum ben Trendyol owli o da indirimli 155₺ ye aldım gene uyguna Aldın
elaweannesi EbrarLinaBebek gene desene kapıda ödemesiz herkes duysun güwenliliğini sayfanın postu açtım kötü yorumlardan pişman oldum İnan ama genede aldım istediklermi 😂
EbrarLinaBebek elaweannesi mesela 2.üyeliği eşinizin telefonuna indirip eşinizin adına açıp sipariş verebilirsiniz kardeşim 2.siparişini kuzenimin telefonu indirdi uygulamayı üyelik yaptı kendi kartıyla ödedi
Barlascemom elaweannesi ben resim atamıyorum siz hangi git ürünleri aldınız resim atabilir misiniz onlardan deniyeyim
EbrarLinaBebek anaacemi paypal 2016 yılından beri türkiyede kullanılmıyor paypal hesabınız varmı ki olsada kullanamazsın siye düşünüyorum
elaweannesi EbrarLinaBebek bende şimdi öyle yapacağım madem memnun kaldın kapıda ödemede yok çok uygun oldu
ElifB08 Ela532 bende aldım 5 ürüncük kaptım bebek montu, korse, emzirme sütyeni, hamile elbisesi, hamile üst uzun kollu 107 TL’ye aldım 🤷🏻♀️ Bedava 🤷🏻♀️
Barlascemom ElifB08 bende tek ürün indirim yapıyor sadece siz nasıl yaptınız yüzde 80 indirim yazıyor ordanmi karışık mi?? Birisi yardımcı olabilir mi ya bu saatte uyguna alayım diye uğraşıyorum😌
Melegim45 Barlascemom Sadece 4 ürün ekleyebliyorsunuz %80 indirim yazan yer varya Ordan ekleyebilirsiniz 4 üründen fazlası normal fiyatı artıyor