Gizemgect duygulu62 ilk hamileliğim şuan minnoş kızım 27 haftalık ve 24 haftadan beri gelmek için biraz aceleci davranıyor şuan tek korkumuz erken doğum ama endişeler korkular sanırım hafta ilerledikçe daha fazla oluyor yok niye hareket etmedi yok niye sancı oldu diye günler geçiyor 🥰
duygulu62 Ebru2108 Allah yardımcın olsun 😔 şu eşleri anlamıyorum hamıleyken daha çok destek olmak gerekırken neden böle yaparlar anlamıorm. Sende lütfen bebegın ıcın uzme kendını hersey yoluna Girer emın ol 🙏
Ebru2108 duygulu62 Allah razı olsun inşallah öyle olur ♥️ Çok kötü hissediyorum Rabbim herkese huzur versin
hilalsahin35 duygulu62 20+4 üz bizde oglumla iyi gidiyordu hamilelik aslında ama grip oldum 🤧🤧 boğazım ağrıyor yaaa ilaçta kullanamiyorum bir an önce atlatırız inşallah sizin nasıl gidiyor siz kac haftaliksiniz
Sedapolat duygulu62 biz tam 36 haftalık olduk oğluşum olcak Allah’ın izniyle ilk gebeliğim normal yaşantımdan değişime hiçbirşey yok hala geziyorum yürüyüş yapıyorum evde duramıyorum çok şükür kusma vs olmadı hayaletlerini çok can acıtıcı şekilde hissediyorum artık son zamanlar🙈🥺
Tulinasenas Mervesyngvn eşimin görevi gereği kıbrıs’a tayinimiz çıktı ve aşı olmak zorunda kaldım ilk aşım 28. Haftadaydı sanırım,ikinci dozu da 30dan 31.haftaya geçerken oldum
denizin_annesii Mervesyngvn eyer mecbur değilseniz bence suanlik olmayan ne olur ne olmaz çünkü her insanın yapısı bir değil bende olmadım olmayı düşünmüyorum doğumdan sonra yaparm
ftmtly Benimde ilk hamileliğim 18 haftalık şuan 👨👩👦Oğlum olacak nasip olursa. Çok zor geçiyor ama bulantılar devam ediyor birde bebeğim aşagıda oldugu için erken dogum riskim var hep yatıyorum onun dısında hersey güzel gidiyor çok şükür
Tubilokko duygulu62 5 haftalıgım ılk gebelıgım daha cok yenı bulantı kusma hıc bırsey olmadı normal yasantıma devam edıyorum dogumdan korkmuyorum sadece suan ona bısıy olcak dıye dusunmekden duramıyorum 😒❤️
Hlary Tubilokko benim de ilk gebeliğim ve ilk öğrendiğim de ben de öyle düşünüyordum. Sonra dedim ki neden olumsuzu çağırıyorum ve olmayan bir şey için kendimi üzüyorum? Hayır o bana sağ salim gelecek diyorum. Güzel düşünelim güzel olsun 💫 aah biz analar varlığından haberimiz olur olmaz sadece onu düşünüyoruz 🙃
aygnaygn Mom6162 ne gbi skntilariniz oldu acaba benmde ilk gebeliğm benimde zorlu geciyor surekli yatmak zorundaym :(
Mom6162 aygnaygn idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmiyor böbreklerimde taş var. Hamilelikte birkaç aydır sağ böbreğimde büyüme var malesef bunun takibi yapılıyor operasyon geçirsem bebeğe sıkıntı hep evde yatmam gerekiyor ayakta duramıyorum
asyaderinn duygulu62 hem korkuyorum hem de aman nolcak zaten unutuluyormuş o sancılar diyorum🥲 Canım da çok tatlıdır ama 24+6 haftalıkk bakalım şafak yaklaştıkça nasıl olucam🙈
Ece0907 Ebrugksl şaka mı ilk defa duyuyorum 29 haftalıkken ogrenmediysen biraz zor çünkü büyüdükçe kapatiyomus görmez buyuyunce doktor