Zuhaloner Benim de ilk hamileliğim ama çok sık idrara çıkıyorum yeni beşinci haftaya girdim sizde bu sorun var mı acaba
Tugba3210 Zuhaloner Evet canım bende 6 haftalık hamileyim aşırı gidiyorum yarım saat demiyor. Sen hangi aralıklarla gidiyosun
M-A Eylulykdz GamzeGuzeller doktora daha gitmedim kan aldirdim sadece iki hafta sonrasi doktor randevum var ozaman keseyi gormus olacam ve cok heycanliyim
Emineekyl misslaviniaa her doktora da pek guvenilmiyor maalesef canım üzme kendini Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah sana ve tüm isteyenlere 🤲🏻🌼
Merveishak Alisaninannesi valla öyle ya.. neler varmış neler olabilecek.. ALLAH her aksilikten korusun hepimizi
Ranasamet duygulu62 cok cok cok korkuyorum hem dogumdan hem dikis atmalarindan herseyden resmen.. 17+3 olduk ama cinsiyet belli degil 🥺☹️ Halsizlik cok var, bulanti ara sira ve cok cok karin agrilari 😵 sende nasil gidiyor bide sen anlat
duygulu62 Ranasamet bende 17 hafta 🥰 cinsiyet kız . Benım ılk başlarda çok agrım vardı . Suan ıyıyım çok şükür 🙏 bulantılar ıcın prilam kullanıorm tüm gün bulantım olmuyor . Tek sorun iştahsızlık hıc bır şey yıyesım yok 😔 doğumdan hıc korkmuyorum sonrasından korkuyorum cocuguma yeteblrmym endısesı
Merveishak Ranasamet bende 17+4, bugün randevu vardı ama cinsiyet bizdedir belli değil. Bendede aşırı bel ve karın ağrım oluyor ama normal, bulantı da arada bi, en kötüsü her 10-20 dk arası sıkışıp tuvalete koşmam 😅
Ranasamet duygulu62 kac yasindasin canim sorabilirsem? Cok guzel bir anne olcaksin korkma sonrasindan 🥰 zaman akip gidiyor okadar cabuk buyuyorlarki ..
Tugba3210 Arkadaşlar yarın ilk kez doktora gidicem inşallah 6 haftalığım kese görünürmu. Birde aç tok farkediyormu acaba ultrasyonda Kahvalti yapıpta gitsem sorun olurmu
Aysegul5206 Tugba3210 canım ben ilk kontrole gittiğimde aç gitmiştim kan tahlillerinde belki açlık isterler diye ama idrara sıkışık gidersen ultrasonda daha net görünüyomuş
momelisa Eylulykdz evde yaptığım gebelik testi sonucumun pozitif çıkmasıyla birlikte ilk doktor muayenesinde gördük o zaman 5 haftalık olduğunu söylemişti
Tugceliko19-19 duygulu62 35 haftalığım ve efsane üşütmüşüm 3 gündür yatak döşek yatıyorum öksürmeye hapşırmaya korkuyorum ama nafile 20 kere hapşırıyorum heralde .. yüzden iyi gidiyo diyemiycem ama buna şükür 😢 hamileyken hastalanmak çoooookkkk zormuş 😢
Aylul Tugceliko19-19 bu durumuda yaşadım 20. Haftadan önceydi ilaçta içermediğimiz için malum sabah akşam birer limonu sıkıp suyla karıştırıp içiyordum burun akıntısı tıkanıklığı gece tıkanıp uyuyamamak sürekli hapşırmak çok zor gerçekten on gün sürdü kefir de içmeye çalıştım o süreçte tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun inş geçecek sizinde,
Lilyrose Papatyaa38 bende 32+4 erkek annesiyim sezaryenden çok korkuyorum inşallah normal doğum yapabilirim
Aysenur1213 duygulu62 Ilk hamilelik çok şükür guzl ilk 3 ay zordu ama simdi iyim 16+2yiz 13+3 öğrendik prensesimiz olucağını 2 3 gündür kızımı hisdediyorum cok erken ama gercekte hissediyorum dogumdan korkmuyorum simdilik rabbim hepimizin sag salim kucağına almasini nasip etsin ins 👩👧😍
perilice123 nslhnyldz 40tan bildiriyorum birkaç haftaya o da geçicek yeterki çıksın da nasıl çıkarsa çıksın diyceksiniz😂😂
nslhnyldz perilice123 hahahah çok iyiydi 😅🤣😂 haklısınız şimdiden artık darlanıyorum şimdide n diyorum artık doğurmak istiyorum diye. Hayırlı güzel bi doğum yaşarsınız inşallah sağlıcakla alın kucagınıza 😊🌸
perilice123 nslhnyldz amin hepimizin doğumları güzel geçsin de sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza☺️☺️
Duygu- Loveis16 bende tavuk sulu çorba mandalina limonlu sıcak su falan içiyorum ama iyi gelir inşallah
Bademd Loveis16 dikkat edin 35. Haftamdaydim koronaydim allah gostermesin size ama bebegimi kaybettim koronadan kendinize iyi bakin kan sulandirici kullanin mutlaka
Loveis16 Bademd Başınız sağolsun. Pıhtı mı attı daha karantinamın bitmesine var hasta değilim iyileştim ama bebeğimi görmeye gidemiyorum bişey olsa belirti olur muydu. 15 haftalık olduğu için malesef hareketten takip edemem