Dali gokcen_parlak007 bende yarın suni sancıyla dogum yapcam 41+3 üm ama hiç gelesi yok.Doktorlar ikidir dogumu baslatmaya calıstılar sıyırma işlemiyle ama işe yaramadı.2. bebegim ve biraz kiloluymus cok korkuyorum.Allah hepimize kolaylık versin
Gs26 gokcen_parlak007 bende varım sanırım 😅 ama belli değil sabah 8 de nst ye giricem sancı çıkmazsa doktorumla görüşücem eğer ikimizde istersek suni verebilirmiş 🙄
Zhra4242 gokcen_parlak007 Kızım da verdiler 6 saat çektim oğlumda verdiler 3.5 saat bu oğlumda bende merak ediyorum nasıl olcak
Aselinkooo gokcen_parlak007 kesinlikle aynen öyle İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum 😍 temizlik yapıyorsanız yerleri çömelerek silin wc otururur gibi koridor boyu Bi kaç kere tekrarlayın ara ara. Kasları çalıştırır
gokcen_parlak007 Aselinkooo Amin inşallah 🥰evet oda aklımda burda birinde okumuştum dizimin üstünde tüm evin yerlerini sildim gecesinde doğurdum diye bi umut onuda deniyicem 🤣
NNuu123 Az önce nişanım geldi 40. Haftadayım yarın suniyle doğumu başlatacaktı. Sancım yok şuan ne yapmam lazım bir gün sonra mı gitsem hastaneye
gokcen_parlak007 NNuu123 normalde su gelmediği sürece nisan da dahil sancinizi evde çekip gelin diyorlar ama bilemedim ki şimdi bence doktorunuzun numarası varsa arayın ne desem boş
gokcen_parlak007 Gs26 hadi hayırlısı insallahh hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz bi an once kavuşalım 😁🤲 Gs26
gokcen_parlak007 MerveAkkk benim acilmam olmasaydı bile suniyle baslaticaklardi yani yapabiliyorlar bazıları alttan fitil de verebiliyomus o daha iyi diyorlar ama doktora bağlı iste 🤔
H_myra1 gokcen_parlak007 4 cm açıklık su gelişi ile yatışım yapıldı 7 saate dogum oldu 2.sinde 2 cm açıklık 4 satte dogum oldu her ikiside suni sancı ile
gokcen_parlak007 H_myra1 her dogum birbirinden özel derler ya sizin ki ayni öyle olmuş ikincisi daha az açıklıkla gitmenize rağmen çok daha kısa sürmüş masallahh gerçekten darısı başıma 🤲😊