perilice123 bsra46 ya ben aşırı korkuyorum ya sancıları anlamazsam diye🙈 son nstde kasılmalarım oldu hiç hissetmedim bile doğru düzgün. Ondan önceki gece ağrım var diye eşimle acile gittik hiçbir şey çıkmadı🙈nasıl bir sancı oluyor tam olarak?
bsra46 perilice123 hissedersin canim emin ol. Sancı geldiğinde karnın sertlesiyor belden yayılan kasığını ağrıtan bir ağrı oluyor. Sancinin şiddeti arttıkça aşağı doğru bir baskı oluyor oturamaz bile oluyorsun
Gunesim09 Kbrfrk 40+2 de normal dogum yaptim bebegin ne zaman gelmek istedigine bagli haftanin bir önemi yok canim😊
Ozgrrr Kbrfrk Bn ilk kızımı 40+5 de normal dogurdm şimdi erken dogum risklm var dua ediyorum bu bebiş de geç gelsin diye
balmelek birmavihikayesi 42 ye kadar kendi sancılarının beklenir diye biliyorum neden beklemiyor doktorunzu
BesteKc balmelek bildiğim kadarıyla 40 haftadan sonra kaka yapma ihtimalleri doğuyor, bu kaka amniyon sıvısına karışır ve onu yutarsa ciğerlerde büyük iltihaplanmalar olabiliyormuş. Allah korusun tabii
BesteKc bsra46 kasılmalar 5 dk ya indikten kaç saat sonra doğurdunuz acaba? Bu arada geçen süreyi hep merak ediyorum da