bsra46 Kbrfrk hiç bisi yapamadım hem pandemi dönemi hem bir buçuk ay önce ağır bir korona geçirdim. Sadece açılma 3 cm denildikten sonra Meryem Ana otunu suya koyduk dualarını okudu annem bence acilmami o hızlandırdı Tabi ikinci doğumum bu onun etkiside olabilir
Elfvli Kbrfrk sormayın artık doguramiycam herhalde dedim o gece insanım geldi sabaha karşı da suyum 🙈😅
birmavihikayesi Hafizeplt suni almadan önce bebeğiniz kanala girmiş miydi acaba Ve çok zormu suni Bende 39 haftalık oldum bebek gelmezse cuma günü suniyle başlatılacak doğumum merak ediyorum bide benim bebeğim kanala girmiyor
GulcanDongel sedayener- girmedi Allaha şükür, 2.360 gram doğdu, solunum sıkıntısı olmadığı için kanda da enfeksiyon çıkmayınca yanıma verdiler dogumhaneden beraber çıktık 🤲
sedayener- GulcanDongel bende şuan 35 haftalık dün geceden beri geçemeyen bel agrısı karın agrısı ve bacaklarım da agrı var takip ediyorum gidicem sanırım acile
GulcanDongel sedayener- benim sadece bacak iç kısım da tutulma şeklinde ağrı vardı bide karnımda ağrı oluyordu bebeğim çok toparlaniyordu kardeşim doğum belirtisi diyordu ama ben konduramadim o gece suyum geldiydi.sancilarinizi takip edin mutlaka eğer aksi bişey hissederseniz gidin hastaneye.
Hafizeplt birmavihikayesi benim 1 cm açılma vardı suni aslında çok değil gözün korkmasın benim sıkıntı bebeğim kafasını çap sokmaya çalıştı o yüzden açılmam çok geç ilerledi düz olarak ilerlerse çok sürmez bi de imkanın varsa epidural taktırmaktan korkma sakın hem açılman hızlı ilerler hemde sancıyı %40-60 oranında az hissedersin.. ıkınmayı öğretiyolar zaten açılman 9 cm olunca doğru ıkınırsan iki ıkınmada pırtlatır alırsın kucağına😀😀
balmelek birmavihikayesi 42 ye kadar kendi sancılarının beklenir diye biliyorum neden beklemiyor doktorunzu
Plncnr-dnsn GulcanDongel bende 34+2 deyim erken doğum riski var açılmam var doğsa küvezde yatarmı acaba sizinki yattı mı 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar
GulcanDongel Plncnr-dnsn sana şöyle anlatayım, 24 haftam da rahim ağzı kısalığından serklaj oldum, o gün sabah akşam ciğer geliştirici vurmuslardi, bu iğnenin çok faydası var gerçekten Allaha şükür oğlum küveze girmedi, 34+6da doğdu.
birmavihikayesi Hafizeplt Benim hiç acilmam yok yumuşamam bile yok Bebek kanala girmemiş Ve devlette yapicam doğumu orasida epidural veriyormu acaba
Aselinkooo Kbrfrk yoo 37 de de doğuran var 41 de de 41+ larda da 🤣 nasip işi. İlkim 40+3 tü. 2.ye hamileyim bakalım nezaman gelicek.
perilice123 Eslemkusun_annesi valla ben suana kadar 3 kere cati muayenesi oldum ilki 37 haftadaydi ustelik kanala inmisti o zaman. Gece 12den sonra tam 40 olucak tik yok o yuzden muayene ile ilgili oldugunu dusunmuyorum.